Au Revoir 2010







The End of a Lifetime




weheartit


Sista dagen av 2010 är här! Oj vad året har gått fort! För ett år sen tänkte man att nu hade man en evighet på sig att ändra på saker innan 2011 var här. Och mycket har hänt, men tiden har som sagt gått så sjukt fort!
Den här nyårsaftonen blir lugn för min del. Det blir en tidig julmiddag hos mormor, och sen myser familjen hemma till kanske någon film och fika! Uppdaterar mer senare!
Kram

I Hate to Leave You




En del av underbara konfagänget i underbara Idre


Bjuder på en bild på en massa saknade människor från Idre! Kan bara säga att jag aldrig kommer att glömma de två veckorna! Så mycket skratt, skoj, allvar och gemenskap. Tack!

Ska gå och lägga mig och se lite TV till något att äta nu!
Sov gott!







I'll keep it to myself




weheartit


Har precis fått brev från Sway. Har blivit uppflyttad en grupp! Så himla kul alltså! Nu väntar en grym termin med massor av dans och glädje! Men nu är det dags för uppfrächning! Hårtvätt, dusch, peeling m.m. står på schemat!
Kram


Take me back Croatia



















Let's Dance Until we Die




weheartit


Godmorgon! Har bytt om, ätit frukost och ordnat mig, och nu drar jag ut i snön med min käraste Alma! Det ska bli jättehärligt att få umgås lite. Uppdaterar mer sen!
Kram


Classic













Sover ni sött nu? Ska snart sussa jag med! Kom precis hem från kusinerna, och nu ska jag ta en dusch och sen sova! Är så väldigt trött efter dagen. Jaa, mössan fick jag ju inte tag på! Usch, det var bara jobbigt. Men jag ska inte tråka ut er med den lilla historien.
Sov gott och hörs imorn!


29 December






Så nu blir det av mot Täby centrum för några saker, och sen bär det av mot Stockholm för att titta på denna godbit, och kanske mer! Efter det åker jag hem till kusinerna för julmiddag! Ska bli jättetrevligt! Uppdaterar antagligen med bilder ikväll!
Kram


In the Night Light












Tre bilder från vår lilla promenad! Nu är Emma här och det blir sleep over! Sen imorn ska jag in till centrum och stan för att fixa lite grejer, och sen blir det direkt hem till kusinerna för julmiddag! Bilder kommer!
Kram


Out in the White




Nu ska jag gå på en lite promenad med Emma! Efter en hel dag i soffan, ska det bli urhärligt att komma ut! Kameran hänger med, och en hel del tjejsnack kommer det att bli! Uppdaterar mer om det sen!
Kram



Abercrombie & Fitch






Känner mig väldigt osäker just nu! Är enormt sugen på denna sötnos från A&F, men undrar om det är särskilt smart! Det jag i huvudsak hade tänkt skaffa mig nu i vinter i klädväg är en varm mössa, en varm tröja som fungerar både på vintern och våren, och sen kommer det ju tillkomma saker! Men den här är ju ganska tydligt julinspirerad, och därför undrar jag omd et verkligen är värt det! Den är underbar, men ska jag verkligen satsa?
Är väldigt förvirrad just nu!

Och sen så ska jag antagligen skaffa en HPI mössa imorn. De är ju så fruktansvärt söta och varma, så jag vill verkligen ha en! Men vilken färg? Är inte alls sugen på en vit, utan antagligen blir det en svart, men ska toffsen va i samma färg eller inte? Haha, jaa. Det kommer bli en ganska lång dag i stan imorn antar jag!

Vad jag funderar på:

Skal till Iphone 4
HPI-mössa
Hoodie från A&F
Armband från Humanity
Vårjacka
Solglasögon från RayBan
Ny bikini

Solglasögonen, vårjackan och bikinin kan ju vänta. Och även armbanden såklart, men detta är de planer jag har så här långt. Får se hur det blir nu då! Har en del ekonomisnack att snacka med pappa, så ja får nog se hur allt ser hur efter det!
Sköt om er!
Kram



Twenty Eight




Har krypit in i min mörkblå mysdress från Dea, och är redo för soffan ett tag


En liten del av dagens "ska göra"!



Godmorgon! Eller ja, iallafall för mig. Har precis avslutat min frukost, och dagen är nu väldigt oplanerad! Var ju inne i stan igår, och ska antagligen in dit igen imorn, så idag orkar jag inte släpa mig iväg till några affärer. Känner mig fortfarande väldigt seg, så det blir kanske mest häng i soffan idag! Ska iallafall börja med att försöka hitta filmen "Love Story" på nätet. Någon som känner till den? Är den bra eller dålig? Aja, jag får väl helt enkelt ta reda på det!

Men jag måste nog släpa mig ut lite iallafall, om jag ska må bra senare! Drar kanske ut med en vän på en liten promenix senare, och då hänger såklart kameran med! Vi får väl se hur dagen löser sig!
Kram


Another one




Emma verkade vara glad över min julklapp till henne! Läppglans och naglellack


Vårt "godis-bord" fullt med godis, vindruvor och andra frukter


Det blev lite spel innan middagen


Jag är väldigt inne i spelet, hihi


Detta fina ljus med tillbehör fick jag av Emma i julklapp!


Efter middagen körde vi på ett bra tag med Cranium, till mycket skratt, glass och godis!


Nu är jag verkligen slutkörd! Är trött och har ont i magen tyvärr. Undrar vad det kan bero på? Men har haft en superlyckad kväll, så nu går jag till sängs till ett par Vänner-avsnitt och försöker sova bort mitt magont. Ska sova länge imorn!
Sov sött!


Searched for everything, found nothing



Är hemma från Stockholm nu, och huset är fullt av bröder och flickvänner! Vi ska snart sätta på en film och snaska på godsaker. Idag i stan hade jag däremot inte alls lika stor tur! Den mössa jag ville tänkte titta på och eventuellt köpa fanns inte och kommer in först imorn! Och inga affärer hadde Abercrombie & Fitch kläder! Så nej, jag får åka in senare! Men nu ska vi tydligen kolla på film, så ja skriver mer sen!
Kram


Good Morning Sunshines




Klädvalet idag blev en stickad gosig tröja från GT och även jeans därifrån. I ansiktet
har jag bara lite mascara och annars återfuktningskräm



Godmorgon! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, även fast jag var tvungen att gå upp ganska tidigt för att hinna med bussen som går snart. Nu drar jag iallafall in till stan med kära kusinen för lite shopping, och sen blir det julmys här hemma. Lägger in bilder sen som vanligt! Ha en underbar dag!
Kram


Tonight I Want to See it in Your Eyes




Julbordet var dukat (av mig!) och fint


Glöggbordet var laddat med äppelglögg, russin och mandlar, pepparkakor och frukt


Var ju bara tvungen att ta bild på denna söta tomte på bordet!


En del av vårt julbord som bjöds


Jag och fina kusinen! Otvättat hår (!!) och allmänt ofräch, men trots det glad!


En liten outfit bild blev det också! Hade på mig en topp från JC, kjol från HM och högklackat från Din sko


Nu har gästerna gått hem, och allt är ganska lugnt igen. Ska snart ta och duscha, och sen blir det väl det gamla vanliga med kanske någon film eller några Vänner-avsnitt! Är mycket piggare idag än jag var igår, så det känns väldigt skönt!

Bestämde med min kära kusin att vi ska in till Stockholm imorn för möjligen lite shopping och mysig fika kanske! Sen blir det hemåt för film med mina kära bröder och deras flickvänner, sen spelkväll med dem och Emma och julmiddag! Kort sagt en rolig dag att se fram emot!
Ska nog hoppa in i duschen nu om det inte är något mer att göra!
Kram


Welcome to our Table




Alma och jag i London


Nu har jag varit hemma från centrum ett tag, och jag ska nog se till att jag får något i magen och några avsnitt Vänner innan jag måste ordna mig för ikväll! Bilder kommer upp ifrån kvällen antingen ikväll eller imorn! En outfit bild ska jag nog också få till. Så fortsätt njuta av julen nu allihopa!
Kram


Runaway






Nu har jag varit uppe i ca 1 timme, och nu blir det några km som gäller! Har ju knappt rört på mig, så det ska bli grymt skönt! Det är ju ca -10 grader ute, så jag har underställ, fleecetröja och sockor på mig! Sen blir det en dusch och avfärd mot täby centrum! Hörs senare!
Kram


Total Eclipse of the Heart





Jag (blond!) och Emma i London i höstas med klassen


Nu börjar allt bli ganska sömnigt. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det nog en kopp te till några filmer för mig själv i min sköna varma säng! Är jag beroende av te? Hm, jag börjar faktiskt misstänka det! Nej men det ska bli härligt (särskilt med duschen!) att bara få slappa efter flera intensiva men grymma dagar!

Imorn ska jag antagligen en sväng till centrum eller stan för att lämna tillbaka en tröja och kika på lite saker, både på och utanför mellandagsrean! Sen blir det väl att åka hem, frächa upp mig lite och sen kommer en del av släkten på julbord hemma hos oss! Ska bli jättetrevligt!!
Nej men nu ska jag duscha! Hörs imorn!
Kram



A lot of christmas



weheartit


Oj vilken dag jag har haft! Gick upp kl 12 och drack glöggte och åt vörtlimpa till mysig frukost! Efter det duschade jag som sagt och satte på en vänner box, kröp ned i soffan under en filt och proppade i mig vindruvor och choklad! Nu har precis familjen ätit jullunch/middag, och snart ska vi se på Eclipse! Alla är urtrötta, så vi får väl se hur sent det blir idag! Orkar nog inte hålla mig vaken särskilt länge!
Kram




25th of December



Först åkte hela familjen samt en flickvän till farmor och farfar för jullunch och fika med
julklappsutdelning.



Ungefär kl 22 började familjen med sin egna julklapps utdelning hemma! Då efter att ha
varit hos mormor under eftermiddag och kväll!


Dålig bild på min juloutfit! En stickad svart tröja från GT och en kjol från HM!


Jag just nu! Har precis duschat och krupit in i min blå mysdress från Dea och mina
Shepherd-tofflor!


Nu är det alltså juldagen! För oss innebär deten riktig slapp familjedag! Mami och papi är ute och åker skidor och jag själv som gick upp för en timme sen typ, ska ta och sätta på en film och mysa! Sen blir det fet jullunch, och senare mys framför film! Älskar juldagen!

Är också mycket nöjd med mina julklappar, hihi! Har bl.a. fått en vit Ice watch, filmer och pengar!
Uppdaterar mera senare!
God fortsatt jul!

 

It's a new day



Godnatt på er allihopa! Hoppas ni har haft en jättebra julafton, min har varit underbar! Tänker nog ta och gå och lägga mig nu, så jag berättar mer imorn!
Sweet dreams♥



God jul!




cartinafinland.fi

Äntligen så är julen här! Nu väntar ett par härliga veckor med firande, julklappar, familjen, snygga outfits, glädje, fest, vänner och mys! Oj vad det ska bli skönt att bara få slappna av och njuta! Imorn kan jag inte lova att det blir så mycket bloggande (kommer nämligen ha fullt upp!) men kameran hänger naturligtvis med och bilderna dyker nog upp på juldagen!

Har förberett outfit och tror nog att jag vet hur jag ska köra på styling imorn! Håret är jag osäker på, men sminkningen blir nog ganska naturlig med lite puder som slätar ut, en del mascara så att det ramar in ögonen på ett snyggt men naturligt sätt och bara läppbalsam på läpparna så att de får behålla sin naturliga rosa färg!
I klädväg så tar jag:

En hög och ganska kort militärgrön kjol med gulddragkedjor - HM   ca 199:-
Kort svart stickad topp - GT  149:-

En svart klänning med volanginramad uringning både fram och bak - Nelly.com  700:-

Till detta kommer jag köra på ett par 10 cm boots i skinn och mocka från London!
Ha en underbar jul!


Take Care






Jag har, som många andra, en riktig vinterhy! Hyn är torr och narig och blekheten sitter i. I slutet av mars i våras så började jag använda den här peeling-krämen från Clarins Paris. Kan bara säga att den har hjälpt mig väldigt mycket! Även Lumene Arctic Aqua, som jag stryker på efter, har en jättebra effekt och återfuktar ordentligt!

Det är säkert flera av er som upplever att ni använder er av fuktkrämer som inte ger något resultat! Då är antagligen en av anledningarna att ni har så mycket gammal hud kvar så att fukten inte kan tränga igenom. Den lägger sig på den "döda" huden, och sen försvinner den. Peelar ni ansiktet, och får bort alla döda hudceller så har ni god chans att kunna få en återfuktad hy med lyster!

Så här gör du:

Tvätta ansiktet antingen med ansiktsvatten eller ljummet vatten, så att hyn är lite fuktig.
Applicera sedan peelingen, och arbeta metodiskt igenom hela ansiktet (undvik huden kring
ögonen!) och gnugga ganska lätt i ett par minuter.
Skölj bort med varmt vatten.
Ta nu fuktkrämen och applicera i ansiktet. Mängden får ni själva avgöra beroende på hur torr er hy är.

Peela högst 2 gånger i veckan!

Hoppas ni får en riktigt julfin hy!




Red and White




Bild från sportlov i Storlien 2010

Nu är det stressigt här hemma alltså!! Imorn är det ju julafton, och då ska allt vara färdigstädat och gjort. Jag fick äntligen ut min julslinga, jag har slagit in 160 kolor, och ska nu städa rummet! Jag bjuder på denna härliga bild från Storlien i vintras. Hoppas vi ska dit igen! Nej men nu måste jag fortsätta! Skriver senare, då antagligen med lite bilder!




Julpyssel



Idag från plåtningen


Nu är julstöket igång! Har hjälpt till med ganska mycket nu, och stress stress stress! Jag har bakat pepparkakskola, försökt reda ut min ljusslinga (omöjligt) hängt tvätt och putsat silver. Vet inte om det dyker upp något mer som ska göras, det är väl bara att vänta och se antar jag.

Imorn är ju dagen före julafton som alla vet! Och då blir det de sista julklappsinköpen, julpyntning, matlagning, klä granen och mysa! Ska bli härligt med jul!


Sparkling in white








Modell: Jag
Fotograf: Emma



Ja, här är några av bilderna från idag! Och, nej jag är verkligen inte topless! Drog ned tröjan över axlarna bara! Men det var sjuuukt kallt, men grymt kul! Dock så upptäcker man ju en massa saker man kunnat göra bättre och ändra.  Haha, märkte att min käke är väldigt spänd på sista bilden, och pudret var för mörkt. Men vi får väl öva helt enkelt! Till denna sminkning använde vi oss av:

Vit ögonskugga
Vitt glitter
Genomskinligt läppglans
Strösocker
Puder
Rouge


Exposed





Såhär såg jag ut innan jag gick till Emma igår! Osminkad, nyduschad och ganska frusen. Men trots det så kände jag mig fräch! Nu har jag kommit hem från Emma efter ett mysigt dygn med film, te och plåtning! Slänger upp bilderna lite senare, men jag är faktiskt ganska nöjd! Några småmissar med sminket, men annars riktigt bra för att vara första gången! Vi körde ju inte rikigt på temat söt, utan gjorde det väldigt speciellt och mer av en utmaning, där bl.a. en var att stå emot kylan!! Brr vad kallt det var! Nej, men nu måste jag fixa lite, så ni får se bilderna om ett tag!


Sleep over




Är hos Emma just nu och fikar och tittar på TV.  Vi ska väl se på någon film snart, och sen får vi väl se vad som händer! Imorn ska vi gå på en fotopromenad och köra på candy-tema och plåta varandra. Bilden ovan används som inspiration. Sen blir det väl att åka hem och fortsätta med julklappar och förberedelser. Bilder kommer upp när jag kommer hem, tror faktiskt att de blir riktigt coola!
Sleep well!


Walking through



Tagen av Mikaela Sjölund

En bild på mig och min bästa vän Emma! Den är från vårt konfirmationsläger i Idre i somras. Mycket har hänt sen dess! Bl.a. så var man solblekt och hade blondare hår här. Solbrännan satt kvar, och sminket var praktiskt taget nedgrävt. Synd att man inte kan ha det såhär jämt! Men jag ska iallafall hem till denna finis om ett litet tag, så ja ska nog börja packa på mig lite smått och gått som kan behövas. Bl.a. mer kläder! Det är tydligen -16 grader ute!
Uppdaterar antagligen lite från hennes dator ikväll, men annars så händer det mer imorn! Kameran hänger kanske med, vi får se! Men nu, en fråga till er läsare:

Vad vill ni läsa om i den här bloggen? Jag har ju såklart en del som jag vill och kommer skriva om, men om ni vill ha mer eller mindre om något, så skriv gärna en kommentar! Tack!♥

 

Black in Jeans/Knitwear




Stickat tröja - GT
Svarta jeans - GT
Svarta boots - Skopunkten



Mascara och kajal - IsaDora
Puder - Dream Matte Mousse från Maybelline
Bronzing - HM


Holidaytime




Morgonen inleddes med kör av sjuorna i skolan.



Min söta vän Emma var glad över att lovet skulle börja!



Andreas och Alma busar lite ... tror jag?!



Erika och Rakel är söta som vanligt! Här i klassrummet för att få betyg.



Amanda var söt som socker!



Jag tyckte att Linnéa såg god ut och tänkte smaka lite ... (här ser ni föresten lite av resultatet
av mitt lockade hår!)



... men som den ängel hon är förlät hon mig på en gång!



Söta Julia och Victoria i parallellklassen var också vääldigt glada!


Efter den fina avslutningen i skolan åkte jag och Emma in till Stockholm för att eventuellt julhandla lite. För mig blev det inga inköp, mycket pga pengar, men även att det var så sjukt kallt så att man knappt kunde vara utomhus! Vi åkte hem ganska tidigt pga det, så nu sitter jag hemma och ska snart ta och frächa upp mig lite. Ska nog ta en dusch och sen blir det lite mys, och kvällen spenderas antagligen med vänner.
Outfiten kommer upp om ett tag, och kanske en liten videoblogg om jag lyckas med det!
Hörs!


Shining Bright




Så, nu bär det av mot skolan för avslutning. Sen blir det ett långt och härligt jullov, från vilket den här bilden är tagen. Juldagen 2009. Sen blir det nog av mot stan med Emma, men vi hörs helt enkelt senare, och då med bilder!


Monday night



weheartit

Nu har jag lockat håret inför imorn, ätit lite och bytt om. Ska snart ta och kanske sätta på någon film innan jag går till sängs. Imorn är det som sagt avslutning, och efter det blir det antagligen fika och kanske lite shopping och julhandel inne i stan! Tyvärr blir det ingen outfit idag, eftersom jag inte fick tillräckligt bra ljus för kameran. Men det ska vi ordna på imorn! Kameran hänger med såklart, så det blir en liten bildbomb när jag kommer hem imorn, vilket jag inte vet när det blir, men hursomhelst!
Sweet dreams


Everything's white






Dagen inleddes med utvärdering i klassrummet, med både klassen och parallellklassen!
Dessa fina är Victoria, Tove, Julia och Denise!



Jag vid skåpen. Hade mitt motljusskydd runt armen för att den inte skulle
störa blixten haha!



Såhär glada var jag och min fina vän Linnéa över att vi skulle ut och
åka pulka!



Efter någon timme drog vi ut i backen och åkte från toppen och ned!



Efter att ha varit ren och fräch från början, såg man ut såhär efter ett åk!
Mascaran överallt förutom på ögonfransarna och snö lite överallt!



Söta tjejerna Linnéa och Amanda äter sin matsäck.



Min vackra vän Astrid!



Erika ville tydligen att det skulle snöa, så hon ordnade det på sitt eget
lilla vis!



Julia och Tove tyckte att det var vääldigt kul (och snöigt!) att åka!



Jag och fina Mikaela! Håret är en enda röra, och sminket är som sagt förstört!



Mikaela, Rakel och jag när det började närma sig slutet! Här var jag så
nedkyld att jag bara ville hoppa in i bastun direkt.



Vackra Alma demonstrerar hur man ser ut när man åker snabbt nedför
en brant backe i lössnö!


Det var en jättemysig dag med massor av skoj och skratt. Efteråt åkte jag med min vän Emma hem till henne, och där åt vi lite, sen duchade och bastade vi! Efter det blev det lite TV-tittande innan jag drog mig hemåt!
Så nu ska jag ta och catcha up med julkalendern hade jag tänkt! Den är ju så himla mysig, och jag har missat 5 avsnitt, så det blir nog bra till en stor kopp glöggte! Slänger nog upp en outfit senare ikväll!
Ha det bra!


What about that



Ooj vad man börjar bli seg! Ska snart ta och krypa till sängs, men funderar på om jag ska se en film ... ? Imorn blir det skola, men bara utvärdering på morgonen, och sen ska hela klassen åka pulka! Ska bli så trevligt att få busa i snön med mina fina människor! Dock vet jag inte hur kul det blir att åka med en pulka med mig på bussen? Lite utittad blir man nog! Kameran åker nog med, så antagligen blir det bilder och en outfit när jag kommer hem imorn! Just wait for it!


Hej!




Hallå allihopa! Jag heter Lovisa och det här är, som ni ser, min nya blogg! Man brukar ju börja med en liten personbeskrivning, så jag kan ju säga att jag är en 15-årig social tjej som älskar allt som har med musik och scen att göra! Gillar även att umgås, shoppa mysa och partaja! Haha, nej men den här bloggen kommer handla om mitt liv, och allt från vardag till konstigheter. Mycket kommer handla om mode och händelser, och mycket bilder ska det bli! Enjoy!
 

RSS 2.0