Ny blogg



Hej allihopa! Hoppas ni mår bra, jag tittar bara in här för att tala om att jag startat en ny blogg: www.pauseandplay.blog.com ! Jag har bloggat så länge på blogg.se nu, och jag kände att jag behövde en riktig brainstormblogg som passar mig, och det är vad jag gjort nu! Bara så ni inte tror att jag slutar blogga ;)
Puss och sköt om er!


Påväg mot Vaxholm!

Hej sötnosar! Måste först be om ursäkt för alla tråkiga mobilinlägg utan bilder och så, men jag är inte så nära datorn nu de här dagarna. Jag är iallafall påväg mot Vaxholm till Astrid för att träffa hela ledargänget där! Ska bli jättekul, saknar dem massor trots att det bara var tre dagar sen vi sågs haha :) vi ska mysa, prata och se på film, underbart ju! Jag har precis varit med en del av släkten i minneslunden och hälsat på morfar, det var väldigt fint. Skönt att få komma dit ibland, andas lite och bara minnas och tänka. Men ni får ha en underbar dag finingar!

Hos Alma just nu

Hallå hörrni! Det var ett tag sen, jag har ju varit på Karlberg och upplevt någon av de mest starka gemenskaper jag någonsin känt! Det var väldigt svårt att lämna, men vi kommer ses igen så det blir min tröst nu. Jag är iallafall hos Alma just nu, Alma själv sover i soffan och jag vaknade för typ en halv timme sen. Jag kom hit igår, och då tog vi temys, massor av snack och film, perfekt efter de här intensiva dagarna! Ska nog snart äta lite frukost, och sen bär det av hem igen för att packa upp, rensa garderoben, och man får väl se om det blir att träffa någon :)

RSS 2.0