Samedi




Tog inte en så lång sovmorgon idag, nu blir det att hoppa in i duschen för att fräscha upp sig lite! Ikväll ska vi till min moster som fyller år och äta middag där, alltid mys att träffa släkten! Åker kanske en snabbis till Täby C innan för att uträtta några grejer, men vi får se! Ha en superlördag nu allihopa!
Kramen



Gotska Sandön tidigt i somras! Kan bara säga att det inte var sista gången jag var där!


Lite av landet






Några bilder som beskriver min sista vecka på landet väldigt bra! Hade det väldigt skönt med sol nästan varje dag, så bryggan och solstolen blev väldigt använd.

Jag har ju inte uppdaterat så bra den här veckan, men det beror på att jag har försökt utnyttja den så mycket som möjligt! Det blir nog mer sen, när skolan sätter igång! Men idag har jag sovit länge, sen städat och hängt tvätt, så nu ska jag slappa med en bok  ett tag, för senare ska alla iväg till Norrköping för att titta på min brorsas flickvän som spelar en av huvudrollerna i en teateruppsättning som heter Om kärlek. Ska bli jättekul!
Ha det fint nu, så hörs vi!
Kram


Just Continue




Idag kom jag hem från landet, och har bara fixat med packningen hela dagen. Nu ska jag iallafall iväg till Emma för att stanna där tills på tisdag, supermys! Nu är det bara en och en halv vecka kvar av lovet, och jag ska se till att jag verkligen utnyttjar dem helt och hållet. Så jag börjar nu, hare fint!
Kram


weheartit


Ut till landet



Nu hörs vi först om en vecka, för om en halvtimme tar jag bussen (bussarna) ut till landet för att stanna där en sista vecka. Ska bli väldigt skönt, min sista lugna sommarvecka i soliga och ganska ensamma skärgården med mami och papi. Ska bara sola, bada, läsa och andas. Tjäna pengar blir det väl också lite av, men det säger jag inte nej till! Ha en fin vecka folket!
Kram



Vad jag behöver just nu


RSS 2.0