Say My Name





Hej hopp! Nu är jag hemma, och ska snart ta itu med dagens plugg innan träningen ikväll! Åt massor till lunch, så någon aptit har jag inte direkt hehe. Men vi höres människor!
Kram

The US of A



Nu drar jag snart in till stan folket! Blir inga inköp, eftersom jag är en så duktig flicka och sparar så jag kan shoppa loss till sommaren. Men däremot ska jag till Odenplan för att kika på en snygg USA-tröja! Fyller ju år på våren, så det blir nog ett starkt alternativ på önskelistan!


Goodmorning Starshine





Hello there. Nu har jag precis avslutat frukosten, och nu gäller städning och plugg några timmar framöver! Sen bär det antagligen av till staden. Ha en bra dag!
Kram

Please bring me Summer

 


weheartit

Happy Friday på er allihopa! Har precis kommit hem från ett öppet hus på Viktor Rydberg Jarlaplan. Oj, vad det verkar bra säger jag bara! Jättefin skola, fina lokaler, fin omgivning, bra kurser ... ja jag skulle nog kunna hålla på ett bra tag! Ett starkt alternativ.

Just nu sitter jag iallafall här i Januarimörkret och drömmer om sommaren! Men vem gör inte det? Tycker iallafall att den får komma snart så att allt jag sitter och drömmer om nu äntligen kan hända! Sol, bad, strandpromenader, resor, värme, uterestauranger, kläder, fester, ledigt! Nej, nu måste jag försöka fokusera på nuet mina vänner. Det är ju trots allt ett tag till allt det här.



Det är något konstigt med mitt ansikte ...




Bild från förra lördagen hos Emma

Shoo people! Igår blev det ingen uppdatering, men jag mådde inte bra! Kom hem runt halv fyra, och då gungade världen lite grann. Så då blev det en rejäl lunch, läste lite läxor och sen soffan framför TV:n. Efter operationen i måndags går jag konstant på smärtstillande, plus att min ena kind är alldeles svullen vid käken. Så jag ser smått missbildad ut. Enligt mami kommer den antagligen att bli blå också, så om jag kommer imorn, så kan de i min klass antagligen förvänta sig en tjej med en blå knöl på vänster kind. Kul!
Nej men nu ska jag försöka avverka lite plugg! Have a great day!
Kram


Hemmadag




Gammal men ack så vacker!

Hejsan allesammans! Dagen har inte bestått särskilt mycket av bloggande, och så kommer det heller inte att bli. Jag var hos tandkirurgen imorse, och fick ett lugnande medel som gjorde att jag såg dubbelt av allt, blev jättetrött och tung i kroppen, jag fick lässvårigheter och minnesluckor. Kul! Har suttit hela dagen i soffan under en filt, och det svider sjukt mycket i min mun. Nu går jag på en del painkillers, så ska äta lite rostat bröd och mjölk framför Vänner! Senare ikväll bär det av till Åkersberga för sleepover! Bilder kommer!
Ha det underbart!
Kram


Lång dag






Hallåhallå! Har haft fullt upp idag, men en massa skolarbete plus danslektion! Men nu är jag klar och ska duscha och sen mysa ned mig i soffan framför Morden i Midsomer. Är ju ledig imorgon eftersom jag ska till tandkirurgen! Så ha det fint i skolan, hehe.
Kram

Stockholms Estetiska






Hallå allihopa! Riktigt dålig uppdatering idag, jag vet! Men idag var jag med mami på öppet hus på Stockholms estetiska gymnasium i Liljeholmen, och sen lunch/fika på stan. Mysig dag, men gymnasiet föll mig nästan inte alls i smaken. No offence mot er som går där, är säker på att det är en grym skola. Men omgivningen och själva skolan kändes i särskilt bra. Så nej ... det blev inte riktigt rätt!
Ska fortsätta lördagsmyset nu!
Kram


Freeeedag!





Hallå sötingar! Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Är ganska tom i magen, så maten väntar! Sen blir det dusch och lite beauty-time, haha! Ha en härlig fredag!
Kram


Dancing all night



Hallå folket! Har inte så mycket tid att skriva nu tyvärr, men om 10 minuter bär det av till dansen, och sen blir det niornas dans i Täby centrum! Kommer blir grymt! Ha det bäst!
Kram

Dancing for the moment





weheartit

Hallå! Har ätit lite och kollat på Vänner, så nu blir det lite hemmamys med kanske något TV-program eller liknande. Får se hur det blir. Idag hade vi en dansinstruktör i skolan som skulle lära oss tre olika pardans-sorter. Bugg, foxtrot och vals. Faktitskt riktigt kul, och sen efter två timmars musik så kunde vi åka hem. Riktigt skön dag, så nu taggar man bara inför imorn! Ska bli grymt kul!





The Make





Visar två intressanta bilder på min sminkning från lördagen! Hela temat för mig var ju disco/metallic, så jag använde silver-ögonskugga över hela locket med extra mycket i ögonvrårna, ramade in dem med svart kajal och mascara. På läpparna hade jag först skuggan, och sen ett genomskinligt läppglans med glitter i. Även puder  från Maybelline. Så det var hur jag såg ut i lördags. Inte hur jag brukar gå runt i vanliga fall, men ibland måste man ju våga något nytt, haha.
Enjoy!




Home now




Endast mascara idag, och läppbalsam på läpparna

Nämen hallå! Har precis kommit hem från skolan, och har nu väldigt ont i nacken tyvärr. Vi hade dans idag, och även fast jag visste att jag hade väldiga muskelspänningar i nacken, svängde jag på som vanligt. Smart, väldigt smart. Så nu ska jag värma en vetekudde räjält och sen binda fast den runt nacken med en halsduk och dricka te. Ska även kräva massage senare av familjen, hehe.
Kram


Nytränad, nyduschad, nydäckad




weheartit

Hej allesammans! Kom hem från dansen för en timme sen, och har nu duschat och gjort mig iordning. Tänkte försöka lägga mig klockan tio idag, för jag är helt slut efter träningen, och jag har sovit dåligt de senaste nätterna. Ganska smart beslut tror jag! Men jag är iallafall igång med tränandet nu, och det känns jätteskönt! Riktigt jobbigt pass, särskilt efter det feta jullovet, men oj vad man mådde bra efter! Så nu ska jag sussa sött med värkande armar och ben!
Kramen


Äntligen träning!




Lite småläskig bild från lördagen

Hello sunhines! Sitter hemma i mörkret nu, men snart blir det äntligen träning! Dansen har börjat, och nu gäller det tre gånger i veckan hela våren. Ska bli underbart att få dansa och röra på sig igen ju! Haha, börjar ju likna ... någon som inte är i form helt enkelt! Så vi hörs!
Kram


Gårdagen




Det blev en hel del mys och babbel i soffan med en massa chips och cider


Jag med några av alla härliga flickor


Åh vi bah köööörde!

Några bilder från Facebook från maskeradfesten igår! Grymt härligt och kul med trevliga tjejer! Det blev en massa skratt, babbel, sång, dans och musik på HÖG volym! Vad annars kan man begära av en lördag-kväll? Så enjoy nu! Och föresten, Solsidan börjar ikväll! WOAAA!


Värme?




weheartit

Nu regnar det utanför mitt fönster. Fruktansvärt deprimerande måste jag säga! Om snön du ska smälta, så kan det väl vara plusgrader med sol iallafall? Jaja, vi får väl se hur lång tid det tar innan det fryser på igen då, som vanligt. Nej men nu ska jag ta tag i skolarbetet, hörs senare!
Kram




Lööördag!




weheartit

Hello there! Äntligen lördag idag, efter första skolveckan. Ska bli jätteskönt att slappa och sen träffa kompisar ikväll! Uppdaterar mer sen!
Kram



With A Little Help From My Friends




weheartit

Tjooo! Nu är det fredag äntligen, och kvällen tillbringas med vänner framför TV:n skulle jag tro! Har inte så mycket tid att uppdatera idag, så det blir nog en del mer imorn folket. Men ha nu en grym fredag!
Kram




Blurry




Körde på enkel och stilren outfit idag. Vit tröja från HM, Crocker-jeans och flätat bälte

Hallå alla fina läsare! Nu äter jag precis lite mellis efter en lång dag i skolan. En så länge har vårterminen i nian varit ganska soft, men snart drar det igång! Och då köööör vi!
Kram




New York




weheartit

Har nu pluggat och känner mig väldigt duktig faktiskt! Sista terminen i nian, då ska man ju råsatsa ... ? Aja, sitter och tar det lite lugnt nu bara och ska snart ta en kopp te och mysa lite innan jag duschar.
Blir inte så mycket till inlägg idag, hade mycket att göra!
Hörs imorn!
Kram


Hey You





Är hemma nu efter en ganska kort skoldag, men med utvecklingssamtal och senare fika hos mormor! Vi håller på att plocka undan julen nu, så det är väl vad som ska göras, och matte senare tyvärr!! Det blir ett kort inlägg nu, med tanke på att en hel del måste göras, så vi hörs senare people!
Peace out


Night time




weheartit

Har precis tagit en kopp te framför TV:n, och börjar bli väääldigt sömnig! Hoppas att man sover bra i natt antar jag. Imorn är det bara tre lektioner och sen utvecklingssamtal för vissa, som till exempel mig. Ganska segt att behöva vänta i skolan, men jag får väl försöka plugga lite under tiden kanske. Haha vi får väl se! Men sleep tight people!
Kram


White and Clean




Enkelt och ljust, med mammas gamla tröja som jag fått överta (älskar den!), ljusa jeans från GT och
vit klocka från Ice Watch


Håret satte jag upp i en slimmad hästsvans, och make-upen var väldigt naturlig med
bara lite mascara och concealer

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma från årets första skoldag. Har varit väldigt trött tvärr på grund av att jag har vridit på dygnet så mycket, men det ordnar sig nog nu. Har också varit väldigt ofräch idag, så nu blir det dusch med peeling och hårtvätt! Sen kanske jag känner mig lite mer som en människa igen.
Hörs ikväll!
Kram


The Last Day




Tre nya BH:ar inhandlades! En svart axelbandslös, en vit bas-BH och en mörkblå spets! Fick även med
mig ett enkelt vitt linne från HM


Har ni haft en bra dag? Min har iallafall varit jättemysig! Det blev inget kirurgiskt ingrepp idag, så jag ska tillbaka om två veckor. Men efter det gick mami och jag runt i stan och shoppade lite innan vi åt en mysig middag på Edelweise. Jättefin avslutning på jullovet! Nu ska jag duscha och ordna lite för första skoldagen imorn innan jag fortsätter myset.
Kram


Knitted in Grey




Kofta från HM, jeans från JC och klocka från Ice Watch


Håret är i en vanlig fläta och jag har endast lite mascara på de översta ögonfransarna


Nu ska jag slänga i mig en lunch och sen bär det av mot mammas jobb! Vi ska sen till tandkirurgen som ska skära i mitt tandkött! USCH!!! Är så jäkla rädd, för jag HATAR verkligen när folk håller på i min mun! Verkligen tur för mig som har tandställning! Men sen blir det lite shopping i stan innan hemfärd.
Ha en toppendag så hörs vi ikväll!
Kram


Bilder från gårdagen




EFter utställningen köpte vi lunch på kaféet och hittade ett jättebra bord precis vid fönstret


Fina Emma!


Vi satt precis bredvid ett jätte-fönster, och det här var den underbara utsikt som mötte oss


En bild på mig. Håret har blivit mycket ljusare under lovet, blekheten sitter i, och mascaran hade typ försvunnit!


Enjoy! Nu blir det en dusch och ombyte! Uppdaterar snart!
Kram


Fashion over the Centuries






Hallå bloggen! Dagen har inte bestått särskilt mycket av bloggande som sagt, eftersom jag var inne på fotografiska museet med Emma. Vi hade det jättemysigt med snygga mode-bilder och ett grymt café!
Tog några bilder vid lunchen som jag kan visa imorn!
Sleep well



Fotografiska



Nu blir det Fotografiska med Emma!
Hörs ikväll!
Kram


Lördag kväll




Snart återvänder jag till dessa bästa


Sitter på min mysiga matta just nu med varmluftsfläkten på. Brr vad kallt det är! Jag orkar inte sätta på mig någon tröja heller, så jag får väl skylla mig själv!

Imorn bär det antagligen av till Fotografiska museet med Emma och en mysig fika efter det. Kameran hänger med och bilder kommer! Får se hur mycket uppdatering det blir imorn, för då tänkte jag njuta så mycket jag kan av min näst sista lovdag!
Kram


Något av det bästa jag gjort





Tack!♥


Inspiration




weheartit


De här två tjejerna är stora inspirationskällor för mig! Klär sig alltid snyggt och vågar variera och prova nya saker. Sådana människor behövs, och är otroligt insirerande! Några av vårens stilikoner för mig iallafall.


TV time!





Hallå alla fina! Sitter hemma i vintermörkret nu och kollar runt på internet om Sardinien. Hittar ganska mycket, men eftersom ca 90 % är på spanska så finns vissa svårigheter, haha. Men nu snart så blir det ju Let's Dance, och då ska jag bunkra upp för en riktig TV-kväll!
Kram





God morgon!




bild tagen av mig

Godmorgon solstrålar! Inte så mycket sol ute idag heller, men idag blir det Täby centrum och kanske en skidtur i skogen senare. Har inte åkt skidor på hela jullovet, så lite måste det ju bli iallafall!
Vi hörs senare idag!
Kram



Ut i snön




weheartit


Nu ska jag hjälpa till med snöskottning, och sen blir det en kort promenad för att försöka komma igång lite!
Hörs senare!
Kram


Give Me an S.T.R.E.E.T.




stockhomstreetstyle


Helsnygga street-outfits där man kan vara snygg och trendig utan att göra något väldigt komplicerat. Perfekt för den som en dag kanske inte orkar planera sin outfit och bara vill vara bekväm! Stor inspiration för mig iallfall, så nu kan ju våren ta och visa sitt ansikte!


Semester!







Det blev en hel del snack om årets utlandsresa under middagen, och ett starkt alternativ är Sardinien! Alla dessa bilder är från Sardinien, och det står även att ön har massor av vackra paradisstränder (sådana som på bild 3), vilket låter perfekt i mina öron! Den här sommaren kommer bli grym, så snälla kom snart!


Once Twice




Rakel och jag

Är hemma nu sen ett tag! Det var jättehärligt att simma ett tag, tills en massa barn skulle ha simskola eller leka överallt. Nej, då fick jag nog och gick och duschade och bastade istället! Men det var jättehärligt att röra på sig, så jag börjar nog komma igång inför terminen nu!
Nu kör vi haha!


Working Out






Nu ska jag åka till simhallen och simma lite, och sen blir det såklart dusch och bastu! Ett perfekt sätt att träna på, så jag kommer i form till vårterminen!
Hörs sen!
Kram


By Night





Jag och Linnéa med alla våra filmer för kvällen!


Sitter hemma hos Linnéa nu mitt i natten och är nästan inte trött alls. Konstigt egentligen, med tanke på att jag gick upp så pass tidigt idag. Eller kvart över tio kanske inte räknas som tidigt, men efter det här lovet så gör det det i min värld iallafall! Vi har som sagt hyrt flera filmer, och har bara en kvar nu, men den tar vi nog när vi vaknar imorn. Nu ska vi prata vidare om våra intressanta liv, så sov gott!
Kram



Friend time






Nu blir det hem till Linnéa för lite härlig kompistid! Ska bli jättemysigt! Hörs möjligen ikväll, men annars imorn!
Ha en härlig kväll!


Today I'm Wearing This




Tröja från Zara, jeans från GT


I Brought it Home




De här påsarna följde med mig hem idag


I HM-påsen låg denna godbit! En spetsbody för 129:-! Ett riktig fynd
och kan användas på sommaren till jeansshorts såväl som på vintern
till jeans och kavaj


I den andra låg min efterlängtade HPI mössa! Äntligen säger jag bara!
Kostade 650 kr och är köpt på Amoress.


En liten överblick på min lilla shoppingdag inne i Stockholm! Nu blir det en dusch sen fruksallad framför Vänner!
Slänger in en outfit senare!
Kram



What's New




Nya korgar som jag har hårtänger och kameragrejer i


Nya svarta pappershållare för att hålla lite ordning


En ny fin stråmatta inhandlades också!


Nytt skrivbordsunderlägg


Tre nya kuddar i tre olika gröna färger till min säng!


Nytt svart överkast


En ny pappershållare åt skrivbordet


Papperskorg i fake-läder




Dagen mini-klädshopping! En härlig knallblå fleecetröja till vinterns alla äventyr!


Det var min dag! Nu ska jag äta lite, duscha och sen titta på TV innan jag ska försöka sova lite. Imorn bär det av mot stora staden igen!
Sov gott!




2 Januari



Hallå bloggen! Nu drar jag in på en heldag i shoppingvärlden med mami! Skriver ikväll!
Kram


Pretty Early




Emma och jag i somras. Jag säger bara THANK GOD för tandställning!


Ska upp ganska tidigt imorn. Blir tvungen att vända tillbaka dygnet lite nu, så jag ska nog snart lägga mig i sängen och kolla på lite TV innan jag försöker sova! Jag kommer vara tvungen att vara pigg imorn om jag ska orka med vår dag. Hoppas bara verkligen att vi hittar någonting!
Aja, jag får se om jag hinner uppdatera innan vi åker imorn, annars kommer det senare på dagen!
Sov gott




Bedroom time






Blir lite sugen när jag ser detta! Imorn blir det en heldag med mami för att ordna och shoppa till mitt rum! Vi ska leta allt möjligt, och det blir IKEA, Mio och antagligen Åhléns och Stalands också. Har haft det så slappt de här dagarna nu, så det ska bli härligt att verkligen ha något att göra! Hörs senare!
Kram


Good Morning Sunshines




weheartit


Godmorgon finisar! Nu har jag precis ringt Amoress för att kolla när de älskade mössorna kommer in, så i veckan bär det av åt det hållet för att kolla. Har precis ätit frukost, och har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag! Imorn bär det ju av mot stan, så idag blir det nog inget sånt. Är det någon som vet om mellandagsrean fortfarande är igång? Aja, jag brukar ändå inte hitta något där. Men jag uppdaterar mer senare!
Kram



Let the Sunshine in




weheartit

Har spenderat hela den här dagen med Lia! Vi gick en promenad på eftermiddagen, sen fikade vi till några Vänner-avsnitt innan vi åt middag till filmen "Tomten är far till alla barnen". Såklart så har vi varit sociala med en massa prat och skratt. Trevlig tjej!
Kram


When You Call My Name




weheartit


Dessa söta kläder kommer jag inspireras av det här året! Mixa med skinnjacka, ringar och coola boots. Modeåret 2011 kommer att bli grymt känner jag!
Nu blir det lite kompis-time, uppdaterar senare!
Gott nytt år!


Happy New Year






RSS 2.0