Keep it Rolling




Godnatt alla! Nu kryper jag ner i sängen för att sova och bli lite pigg tills imorn! Då är det först frukost och film på franskan, sen avslutning på engelskan och tårta på NO:n. Sen slutar vi! Vi har alltså nians sista lektioner imorn, kan ni fatta? Helt sjukt snabbt har det här året gått!

Sen blir det lunch och shopping i stan med finaste Anna innan jag åker hem!
Ha det bäst nu, kramen



Beige brallor från Bikbok, vitt oversizelinne från Gina, bustier från Bikbok, stelt armband
som jag inte vet varifrån det kommer och earcuff från Glitter


Early In the Morning




Godmorgon fokes!

Jag gick upp för ungefär en timme sen och har nu ätit frukost och klätt på mig för dagen. Körde på en väldigt bekväm outfit med mjuka beige brallor, vitt oversizelinne och vita höga converse till det. Skönare kläder får man leta efter, matchade det med en ny earcuff som ni ser på bilden nedan och lite av en av mina bodysplashes Ocean Lagoon!

Idag börjar vi ju som sagt klockan 12 och slutar runt 15, efter det gitarr och sen åker jag hem för att stoppa i mig lite mat innan jag åker iväg till Tibble teatern för att hjälpa till med kvällens show. Ska bli riktigt kul, och sen bär det av hem till mig med Rebecca för att äta pizza och snacka tjejgrejer, hehe.
Ha en fin dag!
Kram



För dagen blir det ögonbrynspenna och lite mascara


Min nya snygga earcuff från Glitter  29:-



No Standing Only Dancing




Godnatt allihopa! Kom hem för ungefär en och en halv timme sen och ska nu krypa ner i sängen!
Slutade runt tre idag, och efter att ha fyndat några earcuffs i täbban stack jag iväg till Tibble teatern, träffade tjejerna och vi sminkade oss till showen. Sen strax innan showen trängde vi ihop oss i en loge och hade hur kul som helst innan showen började!

När allt var slut kramades vi och tog en massa bilder hehe, innan jag och Emma tog bussen hem till henne runt halv nio, drack te och kollade på film där. Hur mysigt som helst och jag tog en buss som var hemma vid elva.

Så nu har jag duschat och tvättat håret och känner mig äntligen lite som en människa igen! Efter mängder med smink och tonvis av hårspray satt en dusch väl på sin plats kan man säga!

Imorn börjar vi tolv, så jag går upp runt nio, tio-tiden skulle jag tro! Skriver kanske då, vi hörs sötisar!
Kram


Haha, flummiga bilder från vår loge! Vi vet hur man får tiden att gå!


You Are Shining Bright




Har ni haft en bra helg? Min har varit så grym verkligen! Fest, god mat, massor av trevliga människor, dans, ensamtid och mysig familjemiddag. Kan det bli bättre?

Nu har vi iallafall ätit färdigt, så jag ska ta och packa det sista till showen imorn, duscha och sen sova tror jag! Är så himla trött efter igår, så att få sova mååånga timmar är precis vad jag behöver!

Morgondagen blir ganska fullspäckad med skola till strax efter fyra och sen förberedelser med vänner inför showen och tillsist showen såklart! Men kul ska det bli!
Ha det fint så hörs vi!
Kram



Är ju bara tvungen att lägga in en bild på vår grymt snygga skylt på Karlberg!


Skön söndag!




Hallå alla! Sorry för den verkligen usla uppdateringen, men jag har faktiskt en bra ursäkt för den! I fredags åkte jag direkt till brorsan och hans tjej efter skolan. Det var bara hans tjej hemma då, så till ungefär halv åtta åt vi middag, pratade och kollade på TV. Sen kom även min andra bror och hans flickvän dit och vi hade en grym kväll innan vi åkte hem runt elva på kvällen.

Igår var det stort öppet hus hemma hos oss fullproppat med gäster! Jag fick arbeta hela dagen och därför hade jag inte möljighet att blogga tyvärr. Men nu är det back on track ett par dagar. Det är fortfarande mycket på gång med dansshower, musikal och en familjeresa till Gotska sandön tidigt på fredag, men jag är supertaggad! Skolan är ju iallafall avklarad, så nu blir det att slappa ... typ?!

Idag blir det ganska lugnt några timmar, innan jag åker på genrep runt klockan fyra i ett par timmar. Sen blir det god familjemiddag här hemma för att fira mami, så en skön dag helt enkelt!

Nej, men nu börjar ju solen sticka fram lite! Kanske ska jag sätta mig ute och njuta av den med ett glas cider i några timmar innan repet ... ? Låter fint i mina öron! See you!



Haha, bjuder på den här snygga bilden på mig från Rålis för några veckor sen!
Emmsen är stolt fotograf, hehe




Paint it With Colours




Efter skolan och tandläkaren sprang jag runt i Täby centrum i någon timme och fick med mig två plagg jag har spanat på ett tag hem. En orange bustier och en militärgrön maxiklänning! Jättefina båda två och roliga att matcha till olika plagg.

Den orange bustiern är ju en färgklick som är svår att missa och kan lätt göra en lite färglös outfit rolig. Till exemplet ett par höga jeanshorts med antingen ett transparent skjorta eller ett transparent linne och låga converse i vitt eller svart. Jag har ju redan en rosa och en blå bustier, och de kommer användas flitigt i sommar vill jag lova! Det blir också snyggt att matcha med färgade läppar och en ganska diskret ögonsminkning!

Den gröna maxiklänningen går att matcha till mycket, funderar på att köpa en svart också till hösten! Helt som den här till converse och jeans/skinnjacka till enkel vardags (de är så fruktansvärt sköna!) eller, som jag ska ha imorn, till ett smalt flätat skärp, gladiatorsandaler och ett långt naturfärgat fjäderörhänge. Det är nämligen en väns studentmottagning imorn!

Tyvärr så har jag inte hunnit ta bilder på dessa än, så jag bjuder på en på de nagellack jag köpte förra veckan!
Ha det fint nu, kram


Turkost, Mintgrönt, Svart och Orange


Born to Fight the Battles




Ojojojoj! Den här jackan köpte min underbara mami till mig igår och jag älskar den! Efter att ha haft min älskade gröna vårjacka i fyra år nu snart, så var det dags att byta.

Och då hittar jag denna goding inne på HM för ett riktigt fyndpris, 300 kr! Den är i riktig armystil, enkel och ursnygg enligt mig. So fashion and sooo Lovisa-style, hehe. Min nya bästa vän har välkomnats till familjen!♥



Armyjacka  HM 299:-


Sista pluggdagen




Hejsan människor! Hoppas ni har en betydligt roligare lördag än vad jag har. Den här sista veckan nu, då ska allt det sista bli klart och tack vare att jag pluggat som en gås idag är jag på god väg! Religionsuppsatsen är färdig, ska bara skrivas över på datorn, har pluggat klart till engelskaprovet och även pluggat till NO-provet! Sen blir det att hitta fakta om GMO till svenskan, sticka klart ett pannband och göra klart intervjun.

Ganska mycket, väldigt tråkigt! Men det kommer vara sååå skönt ikväll när nästan allt är klart! Mamma och pappa har nämligen öppet hus nästa helg, och då kommer jag att jobba praktiskt taget hela helgen med det, så jag är tvungen att bli klar nu!

Aja, det är bara att jobba vidare, morgondagen bli iallafall roligare!
Ha det fint, kram



Bjuder på gårdagens outfit! Linne och jeansshorts från Bikbok och bustier från Gina


Hope You Don't Mind



Tjenare människor! Hoppas ni njuter av fredagen riktigt mycket, jag kom hem för ungefär två timmar sen och dör typ av hunger! Måste äta ...

Hur som helst så slutade jag 13.20 idag, och efter det åkte jag till Täby centrum och handlade lite prylar innan jag gick och klippte mig hos frisören! Hon tog ungefär 5 cm, och så gott som allt slitet är borta, vilken känsla haha! Håret är mycket mjukare och ser mycket frächare ut!

Hon sa att jag skulle börja klippa med ungefär 4 månaders mellanrum, då skulle håret kunna bli längre och friskare. Sen köpte jag även ett shampo mot frissigt hår (mitt största problem pga mitt tjocka hår!) och ska nog tillbaka och köpa ett serum som ska appliceras i håret efter tvätt för att tynga ner det och få det att dra ihop sig.

Är riktigt nöjd iallafall, så nu ska jag avnjuta min ensamma fredag med en massa mat och film haha!
Nu kan helt plötsligt inte min dator ladda upp bilderna av vad jag köpt idag (????!!!!) så jag kan skriva det istället!


* En djupt turkos bikini från Bikbok  -  99:-/del

* Tre nagellack från Depend i färgerna mintgrön, turkos och svart  -  25:-/st

* Ett orange nagellack från HM  -  9.50:-

* Ögonskugga från HM, 4 i 1. Passar jättebra till att sota med  -  49:-

* 4 st små bodysplash från HM. Det luktar jättefräscht! Inga tunga parfymdofter, utan som schampo i dofterna Coconut Lime, Ocean Lagoon, Exotic Fruits och Pink Guava! 

* Shampo från Lóreal  -  180:-  tror jag?


Ha en fin fredag nu!
Kram♥ 






Refresh my Hair Please!




Mami satte en ordentlig funderare i mitt huvud. Angående mitt hår! Jag har bestämt tänkt vänta tills efter sommaren med att klippa mig, men nu tvivlar jag starkt på det. När jag klippte mig för ett år sen, så lämnade frisören kvar redan då mycket slitet hår eftersom jag inte ville ha det så kort. Det här året har jag vårdat håret mycket bättre än året innan, men det redan då slitna håret är nu helt sjuuukt slitet! Håret krasar när det stryks mellan fingrarna!

Därför tror jag att det blir klippning så snart som möjligt, kanske redan imorn om det finns möljlighet. Tänk vad skönt, att ha ett friskt och mjukt hår igen! Ska ju även spara ut min riktiga hårfärg, så det blir inga slingor som senaste gången. Nej, jag är riktigt taggad på att få ett fräscht hår igen, det gör ju så mycket av känslan om sig själv!

Så det blir ingen hårtvätt idag, eftersom jag kanske ska tvätta det imorn. Det är dock inte alls lika fräscht! Hmm, får väl köra på hästsvans som vanligt när det är smutsigt, brukar funka!



Lånade bilden av Emma, och den är ett kort tag efter att jga klippte och slingade håret för ett år sen!
Lite liknande klippning nu kanske? Vi får väl se! Jag, Tara och Emma efter Emmas dansshow!


Thirsday / Torsdag



Hejsan bloggen! Dålig uppdatering, men det är mycket igång nu sista veckorna! Hur som helst, efter skolan idag åkte jag till Arbetsförmedlingen i Roslagsnäsby för att söka sommarjobb, det gick väl sådär, inte så lätt att hitta ett bra jobb när man är 16 och utan tidigare arbetserfarenhet. Ska iallafall kika runt på deras erbjudanden och se om det finns något.

Sen åkte jag hem och åt lite och tittade på TV. Skulle egentligen hem till Anna för att sova där imorn, men hon har mycket med flytt och grejer nu, så vi får helt enkelt flytta fram det! Ingen fara tjejen! Så antingen hittar jag på något annat med någon imorn eller så blir det fredagsmys on my own. 

Nu blir det lite städning, middag och sen dusch och kanske måla naglarna, blev så sjukt sugen på det! Men ha det fint folket!
Kram


Victorias bild. Ni betyder tjejer!♥


TV-time!



Hallå bloggen! Kom hem för ungefär två timmar sen, och nu har jag ätit och duschat och ska nu gosa ner mig i soffan för en lång TV-kväll. Börjar med 90210 och sen Desperate Houswifes såklart! Ha det fint så hörs vi!
Kramen


Jag vet att ni hatar att jag lägger upp den här, men den är ju så underbar!!!
Sötnosar hos Emma i höstas!


15th of May

 


Godmorgon! Tråkigt väder ute, men jag sitter inne och har kul ändå med tekniken! (NOT!) Det tråkigaste jag någonsin läst, men imorn är det över, så det är bara att plugga på. Sen blir det baletträning på eftermiddagen, och sen åker jag nog hem igen för att plugga det sista och bara ta det lugnt hemma!

Det har inte hänt nästan någonting i helgen, men jag var tvungen att planera den så, för annars skulle jag inte fått några läxor gjorda alls, och så här i slutet är det ju viktigt. Aja, nu är det snart över!
Ha en fin dag, kram


Karlberg ledarläger! Lånade bilden av fina Astrid



Almost There




Hej på er! Jag kom hem för ungefär en timme sen, och nu har jag ätit lite och tar det bara lugnt. Kommer att ha en galet lugn och tråkig helg, för nu gäller det att bli klar med det sista de här två följande helgerna, eftersom vi slutar med våra "riktiga" skolveckor sen. Bara två helger kvar, men de kommer typ att bli de tråkigaste i mitt liv!

Bland annat så ska vi skriva en kort teknikuppsats, som jag funderar på att slänga ihop ikväll eftersom jag ändå inte har något annat för mig. Nu ska jag fan bli klar med allt, orkar inte med nian längre! Kommer ändå kollapsa i soffan framför någon film ikväll, så det är lika bra att gå ihop det nu.

Jag tog en sväng i täby centrum innan bussen gick och plockade med mig två plagg hem. Ett par höga mörka jeansshorts (nej jag kan inte få nog av shorts) och en rosa buster, båda från Bikbok. Slänger in en bild på dem sen! Ha en fin fredagskväll!
Kram



Från Bikboks hemsida - nya shortsen! Här ser de dock
mycket ljusare ut en vad de egentligen är!


Sommar?!



Hej! Det blir ett sent inlägg idag, ska alldeles snart gå och lägga mig eftersom jag praktiskt taget sitter här och sover.

Dagen började med nationella prov i matte, sen två lektioner innan vi slutade. Väldigt skönt, och sen var det bara hem och plugga franska. Har nästan inte pluggat någonting till provet, och eftersom man gärna vill behålla betyget skulle det ju vara trevligt med ett lyckat prov!

Sen satte jag mig i min ensamhet och tittade på Sagan om de två tornen och drack te, myyys!! Men nu är allt klart för dagen, vi hörs sent imorn!
Kramis


weheartit


Inlägget försvann



Tjoo alla glada! Kan börja med att säga att jag faktiskt skrev ett riktigt långt och fint inlägg i söndags som tyvärr försvann. Blogg.se har tydligen haft problem med publiceringen, så jag får ta det igen snart!

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var borta hela dagen med vänner. Först studiebesök på DN/Expressen med klassen, sen picknick och brännboll i Rålis. Efter det stannade jag, Emma och Linnéa kvar några timmar och solade vid vattnet, åt glass, pratade och fotade galna bilder haha!

När klockan tickade mot fyra åkte vi in och köpte frukt på Hötorget innan vi satte oss i Kungsan och bara njöt. De åkte hem efter någon timme, men jag kikade i några affärer innan jag tog bussen till Täby centrum, köpte en pizza och gick till dansen. Härlig men lååång dag!

Idag har det varit helt sjukt varmt! Härligt men lökigt som fan! Orkade inte fixa mig så mycket så det fick bli mina låga, slitna jeansshorts, blå buster under ett vitt oversizelinne och röda, höga converse. Knappt något smink, men mina wayfarers fick följa med till skolan.

Nu blir det en lite konsert ikväll som jag måste iväg och träna till, så ha det fint folket!
Kram


Bild lånad av söta Linnéa! Vi tre i Kungsan, hehe ...


Sunny Sunday




Godmorgon! Nu har jag ätit frukost och ska snart hoppa i bikinin och sätta mig och sola (och plugga ...) på altanen. Oj vad skönt det ska bli, efter den dag jag hade igår! Sen blir det träning och förhoppningsvis middag med en fin vän (om hon bara kan kolla sin telefon den segisen!)

För er som undrar, så gick jag inte vidare i tävlingen igår. Tyvärr, kan man ju tycka, men jag känner mig inte sågad alls. Juryn sa att de såg något speciellt i mig och mycket energi, men att min röst tyvärr var för oskolad för att skickas vidare nu. Oslipad helt enkelt. Därför bad de mig att gå hem och skola den i ett år och sen komma tillbaka nästa och "visa vart skåpet ska stå" haha! Så de var jättesnälla och positiva.

Jag är inte särskilt förvånad över deras omdöme eftersom jag aldrig har tagit så mycket som en sånglektion, och  även de allra, allra största artisterna med de bästa rösterna tränar ju flera timmar varje dag, så det var ju inte så konstigt!

Har inga bilder från gårdagen tyvärr, men bjuder på några från i fredags:



Haha vackra bilder på vackra människor! Lånade av Linnea


IDOL imorn! Packa, packa ...



Hejsan! Nu går jag runt i morgonrock här hemma och ska snart hoppa in i duschen. Ska lägga mig tidigt ikväll, för imorn blir det Idolaudition! Oj vad jag är taggad! Ska dra med mig två fina vänner plus min stora bag som ska packas med varma kläder, filtar, tältstolar, mat och smink!

Ska upp 03.30 imorn (haha Alma och Emma höll på att döda mig när jag avslöjade det!) och kommer att vara vid Cirkus runt kvart över sex. Ska bli askul, är dock inte säker på att jag kan skriva hur det gick sen, men vi kan väl hoppas!

Det här blir sista inlägget innan jag kommer hem imorn, för kvällen kommer att vara fullspäckad och jag ska försöka gå och lägga mig strax efter nio ikväll. Haha, kommer INTE att lyckas, men man måste ju försöka! Men nu får ni ha det bäst så hörs vi när jag kommer hem imorn!
Kramen


En riktig failbild från Karlberg, snodd från Victoria Berggren! Haha, det var egentligen inte meningen att
Emma och jag skulle vara med, men vi hoppade in ändå haha!


Snart träning




Hallå! Hoppas ni har haft en fin dag. Jag har ju som sagt haft mattenationella, sen vanliga lektioner och slutade runt tre. Kom hem för en halv timme sen och har bytt om, äter lite nu och ska sen cykla (!!!) till dansen. Kommer lite tidigare för att umgås med fina vänner!

Ser verkligen fram emot att få komma hem lite tidigare idag, eftersom jag den senaste veckan har haft ett schema till sent, sent på kvällen varenda dag. Men nu blir det att mysa, mysa och sova sova!



Miss Kiss Kiss Bang



Efter att ha kommit hem ungefär kvart över nio, har jag nu ätit, duschat och tvättat håret, så nu blir det att sova! Är jättetrött och jag inleder dagen med två nationella prov i matte, TAGGA!!! Haha, nej det kunde ju vara bättre, men sen så är de ju gjorda iallafall och det ska bli skönt!

Nej, nu håller jag på att somna, så jag säger godnatt med att visa dagens outfit.
Sovgott söta läsare!
Kram



Jeans  Dr Denim, tröja  Sunshine






Den senaste tidens inköp



Jag har ju slarvat jättemycket med att lägga upp bilder på vad som nyligen flyttat in i garderoben, så nu gör jag en genomkörare! Dagens outfit slänger jag upp när jag kommer hem.
Här är min senaste vårshopping:



Mina fyra fynd från HM:s Concious collection! Den vita toppen med spetskant längst ner var bokad
och jag hämtade den idag!

* Virkad vit väst  -  99:-
* Vit topp  -  149:-
* Vita höga jeansshorts  -  249:-
* Vita höga spetsshorts  -  149:-


Vit transparent oversizelinne från Bikbok  -  129:-


Vit kort blus från Bikbok  -  199:-


Vit topp med virkad överdel från HM  -  199:-


Ny bikini från HM! Färgerna är blekare på bilden än i verkligeheten. Det orange är intensivt
orange o.s.v. Blixten gör bilden lite konstig!   49:-/del

Det här är allt förutom min färgglada jumsuit som inte vill ladda upp sig, tre coola ringar och ny mascara. Ska äntligen prova Define A Lash från Maybelline efter att bara ha hört gott om den i flera år!

Det är mycket vitt, spets och virkat, för just det ville jag ha ett antal plagg av i sommar. Topparna går ju också att matcha med slitna, höga jeansshort och mer. Men nu har jag nog fått det jag ville var det gäller vitt, så nu blir det troligen FÄRG i min framtida shopping. Ska antagligen slå till på en knallgul bikini! Supersnyggt när man är brun!

Men nu måste jag snart gå till bussen och innan dess klä på mig massor eftersom jag inte vet hur mycket jag ska vara ute ikväll ... ? Aja, ha det fint!
Kram


Äntligen hemma!



Kom hem för ungefär 40 minuter sen, och nu har jag duschat och ordnat mig så nu blir det att sova! Åkte direkt från skolan till Sollentuna för att handla lite för kvällen med brorsans
 tjej, sen åkte vi hem till dem och var lite själva innan mina två fina bröder kom inramlande.

Vi har haft en jättetrevlig kväll! Vi åt pizza, chips, melon, jordgubbar, drack cola, pratade och skrattade i några timmar innan jag tog bussen hem. Väldigt mys måste jag säga!
Sovgott nu, kramen


weheartit


Good Night and Sleep Well



Nu ska jag sova haha! Tidigt, tidigt, men jag måste ju verkligen ta igen mig efter den här helgen så att jag kan undvika att somna på svenskalektionen imorn. Sova är ju typ det bästa jag vet nu hehe, så jag har inget emot att gå och lägga mig i mörkret under mitt varma, mjuka täcke. Mums!

Vet inte hur mycket jag kan skriva imorn, för precis som resten av mina dagar de här sista veckorna har jag fullt upp! Skola till ungefär fyra, sen hem för att lämna grejer innan jag åker för att äta middag med mina fina bröder vid halv sju och planera lite hemliga saker! Så möjligen ett inlägg innan jag åker, men vi får se!
Ha en fin dag iallafall!
Kramen




You Made Me Lose My Head



Hej! Hoppas ni har haft en fin måndag, min har varit helt okej. En lång dag i skolan som tog på krafterna, hem för att äta lite och plugga kemi och nu har jag bytt om och drar för att träna om en halv timme ungefär.

Är fortfarande slutkörd efter helgen, men jag försöker lägga mig tidigt ikväll igen för att få sova många timmar. Borde inte vara något problem efter träningen haha! Skriver mer när jag kommer hem, har en del att göra innan jag åker. Ha en fin kväll!
Kram


Min mysiga träningsoutfit! En härlig T-shirt med ett ... vackert motiv på! En nallebjörn med avslitet huvud
som matchats med texten: ohh ... no! Från bror och hans tjej i födelsedagspresent. Hahahah jag höll på att
garva ihjäl mig när jag såg den! Härliga människor!

Märket är Red Label och till det blir det vanliga svarta
mysbrallor.


Waiting For This



Efter att ha haft ett fullt schema från klockan 8.00 till 0.00 på lördagen, högst fem timmars sömn varje natt, en dusch på hela helgen, helt osminkad, otvättat hår, samma kläder dag efter dag (typ), så var det så underbart skönt att ta en lång dusch, tvätta håret, använda rejält mycket lotion och slutligen att nu gå och lägga sig tidigt efter att ha varit konstant trött den här helgen.

Min kropp behöver verkligen det här, så nu laddar jag inför veckan! Inlämning, prov, nationella plus roliga grejer. Ska se till att sova ordentligt inatt, så jag måste gå och fixa det sista nu. Sovgott!
Kram


weheartit


Hemma igen från Karlberg



Hejsan hörrni! Hoppas ni har haft en grym helg och Valborg, jag har ju som sagt varit i Karlberg med ca 70 sköna människor och haft det jättehärligt. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av Valborgskvällen där, men vi satt hela gänget och grillade nere vid vattnet och spelade och sjöng. Superhärligt verkligen, precis vad jag behövde efter den här jobbiga veckan!

Sen så har det blivit en massa skratt, djupa samtal, sjuka grejer, nya vänner, musik och gemenskap. Jag kan inte säga annat en ett stort TACK till alla er som var där och gjorde min helg till den bästa på länge! Ni är underbara och det ska bli kul att få lära känna er.

Systemisen stannade hemma, så jag kör på Facebook-stölder den här gången, men de får vänta eftersom typ inga bilder är uppe än. Nej, nu måste jag ta igen det plugg jag missat *suck*, men vi hörs senare!
Kramen





RSS 2.0