SARDINIEN CALLING




Hejdå Sverige, hejdå kylan! Nu drar jag till Sardinien och blir borta i drygt två veckor! Åh vad härligt det ska bli! Sol, bad, stränder, bränna, skratt, exotiska platser och lugn! Det här har jag längtat efter i ett halvår, för när jag väl är påväg, då vet jag att jag har klarat av allt jag behöver klara av den här terminen! Skola, dans, musik och mer. Nu är jag snart där och kan knappt vänta!

Vi åker tåg ner, vilket faktiskt är mycket gillat. Vi kommer få se mycket mer av de länder vi åker igenom, och imorn blir det stopp i Köpenhamn, i övermorgon i Basel och Milano bland annat. Inte helt fel!

Kameran åker ju med, så mycket bilder blir det när jag kommer hem!
Ha det helt fantastiskt nu, de första två veckorna av sommarlovet, så hörs vi efter det!
Jättekramar


Jag hemma hos Astrid. Syns det att jag älskar att dansa?


Second Day of Vacation, Last Day Home




Hallå allihopa!

Jag vaknade för en timme sen ungefär, och har sovit ca 15 timmar inatt! Helt otroligt skönt! Nu ska jag spendera sommarlovets andra dag genom att besöka min älskade mormor för att fika med henne, och att stressshoppa de sista sakerna till resan!

Japp, vi åker ju imorn! Bort från kalla Sverige till VÄRMEE! Sardinien blir det till den 4 juli ungefär, vilket jag längtar mig galen till! Just därför kommer den här dagen bli väldigt stressig, eftersom jag har så mycket att fixa! Men jag slänger nog in ett par inlägg till, så vi hörs ikväll!
Kram



Bild lånad av Lucy, hon och jag på Rindöfärjan iförrgår påväg till Astrid med klasserna!


Vårbalen 2011





Amanda, Linnéa, jag, Emma, Rakel och Julia hemma hos Emma


Många fina från både E1 och E2


Väldigt vackra Elin!


Elin, Julia, Felicia och Lina, jättefina allihopa!


Jag och Rakel


Såhär såg delar av balkvällen ut! En helt helt helt underbar kväll som aldrig kommer att glömmas! Perfekt matchning av det högtidliga och det galna vilket gjorde kvällen så sjukt rolig!

Kvällen inleddes med mingel på skolgården. Då pratade vi, drack god dricka, tog en massa bilder och frös lite. Sen blev det trerättersmiddag i vår jättefint dekorerade matsal med bland annat tal och sång. Hade det riktigt trevligt vid mitt bord och maten var den bästa vi någonsin ätit på Bergtorp, haha!

Efter middagen gick vi ut på torget, där alla bänkar var undanröjda, discoljusen påsatta och DJ:n på plats med riktigt bra dansmusik! Inget går upp mot att dansa och vi dansade verkligen loss, på marken, på bänkarna, på knä. Vi hällde mängder med vatten över oss på dansgolvet för att kyla oss på det sättet istället för att vara tvungna att sluta dansa, vi sjöng sönder våra röster och dansade sönder våra ben och fötter. En hellyckad kväll, helt i min smak!

Runt tolvslaget stack de flesta i båda klasserna till ängsan för att bada och mysa! Förskräckligt kallt verkligen, men så värt det! Jag hade en underbar bal helt enkelt!



The Best Days of My Life




Tjenare alla, och förlåt för den usla uppdateringen, men jag har haft fullt upp med att ha en gryyyym avslutning med världens bästa klasser! Vi har haft flera sleepovers, bad och sol, skratt, dans, grillning och en massa kärlek såklart!

Jag vill verkligen att ni ska veta hur mycket ni alla betyder för mig, och de här fyra åren har lätt varit de bästa i mitt liv! Ni har gjort mig till den jag är idag, och det är guld värt! Ni kommer bli något stort allesammans och jag är så tacksam för att ni lät mig lära känna er, och jag vet att det här inte är slutet! Nu blir det en grym sommar tillsammans!

Nu är jag hemma från en sleepover med båda klasserna hos Astrid, och ska snart äta, sen ta tag i packningen! Jag har inte sovit någonting inatt, så jag mår ganska illa och världen gungar en smula, men det blir bättre imorn ju!

Måste ta tag i dagens to do nu, men ha det bäst finisar!
Kram



Haha, väldigt misslyckad bild från Gotska sandön, men vi vet alla vad hjärtat står för!


Gör mig iordning!




Hallå bloggen! Nu är jag hemma och ska alldeles snart börja locka håret inför balen ikväll! Springer runt i morgonrock för tillfället, sen blir det något enkelt när jag sticker till Emma för att sminka mig och klä på mig med flera fina tjejer! Kameran hänger med, så bilder kommer!

Hinner kanske uppdatera innan jag drar, vi får se!
Men ha en grym kväll nu allihopa!
Kram



To the Beeeach!



... eller inte?! Hehe, jag ska iallfall snart iväg med ett gäng fina vänner och bada och sola i Ängsan, därefter blir det hem till Linnéa för sleepover och en massa tjejsnack! låter inte det underbart? Är verkligen jättetaggad, behöver det här just nu, så vi kör all in, haha.

Bjuder iallafall på några bilder ifrån gårdagskvällen som spenderades med Emma! Ha en superbra lördag nu hörrni!
Kramis



Emma och jag igår på Graffiti Café innan bion


Sleepy




Godnatt nu allihopa! Jag kom hem från Emma för ungefär en timme sen och är nu färdigfixad och funderar på att sova nu. Är precis så trött som jag har varit varje kväll den här veckan, så det ska bli skönt att äntligen få sova ordentligt!

Imorn blir det att leta kameraväska (måste ha en bra innan vi reser om en vecka!), packa en hel del och kanske något mer, vi får väl se helt enkelt! Men ha en fin ... natt nu hörrni!
Kram



Ellen, jag och Isabel i våra snygga klänningar inför musikalen! Herregud vilken hemsk
sminkning! Flera personer sa till mig att man nästan inte ens kunde se att det var jag,
och det måste jag hålla med om, mina ögon ser väldigt skumma ut!? Lånad av Denise
iallafall.


Water For Elephants

Hej där! nu sitter jag på tunnelbanan med Emma. Vi har varit på Söder och sett Water for elephants, och vi ska nu hem till henne för att mysa med en kopp te och film! Dagen har varit super med först en föreställning och sen ängsan med båda klasserna och sist men inte minst middag och bio på stan med Emma! Uppdaterar mer sen, ha nu en bra fredag!! Kramen

Fullt upp




Hej hörrni, äntligen har jag lite tid att sätta mig och blogga! De här senaste tre dagarna har varit så fyllda med repetitioner, galna ombyten och smink och hårfix, premiär plus två ytterligare föreställningar, så jag har verkligen inte haft tid! Men den här kvällen har varit lugn, och nu laddar jag bara för den sista föreställningen imorn! Jag har solat, ätit och städat lite, och nu väntar dusch och Vännerboxar! Är så sjukt trött efter de här stört hektiska dagarna, så jag kommer säkert däcka i soffan, hehe.

Imorn ska jag som vanligt vara i Berga halv 9, då blir det smink, hår och att byta om med alla fina människor, alltid lika kul och stressigt! Sen föreställning klockan 10, därefter städning och sen slut för dagen! Är faktiskt riktigt taggad, så imorgon kör vi, för sista gången tillsammans folket!



Suddig men härlig bild från en av föreställningarna idag när vi sjunger! Lånad av Lucy


Sweet Home




Hej alla fina! Nu är jag hemma efter fyra underbara dagar av vita stränder, blått ändlöst hav och strålande sol! Brännan har blivit riktigt fin vilket jag är glaaaad över, haha.

Idag har vi övat musikal på Berga teatern hela dagen, vilket vi kommer att fortsätta med veckan ut. Imorn blir det en massa repetition och premiär på kvällen, och följande dagar blir det skolföreställningar! Ska bli så kul, så jag har massor att fixa ikväll!

Men innan jag sätter igång med det, ska jag sätta mig på altanen och njuta av dagens sista sol, har redan hoppat i bikinin! Bilder kommer senare, och även ett bättre inlägg!
Kram



Gotska Sandön med hela familjen imorn!




Hej på er! Uppdateringen har varit seg, men jag har haft massor att stå i kan man säga!

Igår hade vi våra sista lektioner, helt underbart! Sen åkte jag in till stan med Anna för shopping och lunch på Pong. Köpte en efterlängtad silverfärgad senilkedja på Sunspot för bara 65 kr! Ett kap kan man ju säga! Sen åkte jag hem och hade det mys med några tjejer, snackade och såg på film natten lång, somnade runt 4 och vaknade halv 12. Bästa dygnet!

Idag har jag städat, klippt gräs, bakat och packat, för imorgon drar hela familjen till Gotska sandön i fyra dagar! Dagar fyllda med sol, hav, stränder, skratt, god mat och spel. Längtar som en galning, behöver verkligen det här nu! Bort från verkligheten med min älskade familj, inget smink i necessären och bara de bekvämaste kläder jag har.

Kommer hem sent på måndag, så uppdatering blir det nog först på tisdag! Har musikal med båda klasserna hela nästa vecka, är jättetaggad! Kameran hänger med i helgen så antagligen blir det en massa bilder när jag kommer hem! Ha en superfin långhelg, så hörs vi!
Kram



Mina snygga danstjejer, precis efter showen! Sara Johanssons bild!




RSS 2.0