Ännu en kompiskväll!




Åh jag älskar verkligen sommaren! Och den här sommaren har dessutom varit den bästa någonsin! Har haft saker att göra hela tiden, träffa massor av vänner, vara på mitt vackra landställe, resa i Europa och ha avkopplande stunder för mig själv då jag bara får andas och tänka. Kan det bli bättre? Visserligen suger det att skolan börjar om tre veckor, men shit vad mycket jag kommer kunna leva på den här hösten, att tänka tillbaka på! Nej den här sommaren har varit grym, och terminen kommer bli lika grym!

För att återgå till idag, så kom jag hem från Täby centrum för en dryg timme sen där jag uträttade några saker innan jag och Emma tog en glass och satte och vid fontänen och solade lite. Nu har jag bara slängt fram kläder på sängen och börjat förbereda att åka ut till landet imorn. Alla kläder är nog framme nu, bara necessären som fattas tror jag. Vill helst bli klar med det så snabbt som möjligt, för om ett tag kommer Almisen hit, och då blir det poolhäng, middag hos mig och sen en kopp te på altanen då vi bara ska prataprataprata! Underbara sommar kallas det!



Alma och jag i London i höstas


The sun is shining for you and me





Gårdagens, shorts Bikbok, tröja gammal, brillor Prestige och låga svarta
Converse


Godmorgon allihopa! Hade ju ett par tjejer här över natten, men nu har båda gått, jag har fixat och städat lite och nu blir det lite stek i solen ett tag. Sen måste jag nog packa lite smått och ta en sväng in till Täby centrum eftersom jag åker ut till landet en vecka imorn! Ha det fint, så hörs vi!


Saturday aujourd'hui




Hello people! Den här dagen har varit super med fina vänner och solsken. Jag, Emma och Linnéa åkte på impuls in till gamla stan, köpte läsk och glass och satte oss på kajen i solen och myste för fullt! Efter någon timme åkte vi hem igen, och nu har jag och Emma precis ätit middag på altanen och väntar på Linnéa som kommer om någon timme, då vi ska bada i poolen och sen mysa vidare här, kanske med en kopp te på altanen och bara snacka! Hög sommarfaktor här förstår ni!
Kram



Linnéa med sin snygga glass!


Emma tycker om sina solbrillor väldigt mycket. De är bra när det är soligt liksom!


Fina kömpisar!


Tre snyggingar in the sun


30 Juli




Godmorgon solstrålar!
Vaknade runt 10 idag, sen gick jag upp och tog en stor kopp te och har bara slappnat av med öppen dörr för att känna sommarvindarna i ansiktet. Har precis målat naglarna med genomskinligt lack för att få dem att se lite roligare ut, och nu går jag bara runt och driver i väntan på mes amis! I love summermornings!


 
weheartit


Bästa kvällen!




Linnéa blev glad över presenten, shower gel och body lotion från The Body Shop


Drägg var det här!

Jag och Linnéa har haft världen mysigaste kväll! Vi åt asiatisk buffé på "Pong" (HAHAHAHIHIHIHOHOHO) och satt där och bara pratade i timmar. Sjukt mysigt var det, och jag kom hem för lite mer än en timme sen. Nu blir det en kopp te och film innan jag ska sussa. Sov gott vänner små!
Kram




In till stan!



Nu sticker jag in till staden för att äta födelsedagsmiddag med min fina vän Linnéa! Vi har inte träffats på jättelänge, så vi har massor att prata om. Ha en underbar fredag folket!
Kram


Har saknat dig!♥


Helgen hos Astrid i Vaxholm



På en bildbomb följer nästa bildbomb! Här kommer några av bilderna från när jag tillbringade några dagar hos Astrid med Denise i Vaxholm! Det blev massor av sol, bad, skratt, film, prat, mys och hallonpaj! Tack för de underbara dagarna finisar!



Astrid när vi precis hade kommit hem till henne. Vi förberedde oss inför bryggan med några glas hallonsoda!


Sen bytte vi om och gick ner till deras mysiga brygga!


Vi två vid bryggan. Du är så fin vännen!


Astrid spexar hehe!


Jag försöker också vara rolig, men det går ju inte så himla bra ...


Efter badet blev det på med myskläderna ...


... och fram med hallonpajen som Astrid hade bakat. Mums!


Och med den myste vi ner oss i soffan och tittade på en massa filmer tills vi till slut somnade klockan tre
på natten.


På morgonen såg det ut såhär när vi vaknade


Sen kokade vi en massa spagetti och satte på nya filmer. Lunchtime!


Sen blev det mer bad och sol såklart!


Vi tog härliga sommarbilder på ängen utanför huset


Min vackra vän Astrid


Syns det att jag älskar sommar?

Den kvällen kom också Denise, och vi stannade i ungefär 1 och ett halvt dygn till! Tyvärr dog mitt batteri till kameran, så jag har inga bilder därifrån, men massor av film blev det! Underbara dagar, nu taggar jag för resten av sommarlovet! Hoppas ni tyckte det var kul med bildbomberna, det kommer sannolikt bli fler!
Sköt om er, kram


Älgö 2011



Hallå hörrni! Här kommer en bildbomb från Älgö, enjoy!



Först var det bara jag och Emma ute! Här i köket och lagar mat


Och det blev väldigt mycket häng på altanen i de sköna stolarna!


Det var inte jättebra väder hela tiden, men ett par dagar fick vi till att sola på klipporna och bada


Sen kom flera tjejer och vi hade några underbara dagar på en ö i skärgården


Stort tack till er, för att ni gjorde de dagarna så bra! Allt från hysteriskt skratt till tårar som inte vill sluta rinna och en gemenskap som bara blir starkare och starkare. Tack tack tack, ni är finast!♥


Kvarnparkssbadet



Hej allihopa! Just nu sitter jag på Kvarnis och ser på när Emma ska börja sin lektion. Uppdateringen har varit sämst, men det beror på att jag verkligen har haft sommarlov och utnyttjat det till fullo! Men flera inlägg är på gång, till exempel bilder från min mysiga kompishelg på landet, dagarna hos Astrid och mer, det blir möjligen en del när jag kommer hem! Jag sov iallafall hos Emma inatt och gick upp klockan 7 för att hinna till hennes jobb, där jag som sagt är nu! Hon slutar 10, och då kanske vi åker in till Vaxholm om vädret skulle bli bra, annars hem till
Emma igen för en dag i soffan framför film tror jag. Skriver när jag kommer hem, ha det fint!
Kramen


Off again

Hejsan alla fina! Jag kom hem från landet igår, för att vara hemma i lite mer än en vecka innan jag åker ut igen! Anledningen till att jag inte kan lägga ut bilder, är för att internet inte funkar på den dator som alla bilder finns på, så jag hoppas bara att det ska lösa sig snart!
Nu drar jag till Astrid i Vaxholm med Denise för att spendera hela helgen där, ska bli supermys! Massor av film, bad, snack, bilder, skratt och sommar. Härligt! Ha det bäst nu, så kanske vi hörs när jag är hos Astrid, annars när jag kommer hem!
Kramar

Tjeenare!




Hej sötisar! Är hemma från landet några dagar nu, åker ut igen imorn tillsammans med Emmsi! Stört kul! Nu har jag iallafall precis kommit hem från Astrid, och nu blir det att duscha och äte lite, innan jag åker in till centrum för att leta present till bror, fika med bästis, äta middag med bror och se senaste Harry Potter! Åååååååh vad jag har längtat!!! Haha, kommer garanterat hamna i en hp-depression sen, rooligt!

Men puss på er, och ha det grymt!
Kram



Kärlek♥


Hemma igen




Hej fina! Har ni haft det bra? Hoppas det, jag har iallafall haft två underbara veckor i Sardinien och jag kom hem tidigt imorse. Bilderna är inte överladdade än, så de får vänta, men nu taggar jag för fullt inför resten av lovet!

På onsdag åker jag och papi ut till landet, och det plus grillkväll, kanske allsång, Harry Potter och mycket vänner är vad de närmsta veckorna kommer bestå av! Idag och imorn kommer dock bli ganska stressiga, förutom att jag lyckats klämma in en fika med några pinglor som jag längtat efter imorn! Ska bli så trevligt att få krama om dem och ösa ur sig onödigheter.

Idag har jag hållit på hela dagen med att röja. Klippt gräsmattan två gånger, sorterat tvätt, tvättat, städat och tog en efterlängtad dusch med hårtvätt efter att i fyra dagar inte haft tillgång till någon dusch! Äckligt värre, men nu känns allt bra igen!

Måste fortsätta nu, men ha det fint så hörs vi antagligen imorn!
Kram


Två snyggingar! Jag och Jonas i Ängsan för ett tag sen


RSS 2.0