It's Vacation Time Come On!



Tjenare på er alla lovsugna skoltrötta människor! Jag har precis avslutat min SO-uppsats och skickat in den. Det går emot alla mina principer att plugga på fredagar, men jag ville så gärna ha den klar så att jag slapp tänka på den under lovet. Nu blir det iallafall städning och massor av packning inför resan till fjällen imorn. Ska bli så mysigt och skönt att komma bort en vecka från Täby och skolkaoset och komma upp till lugnet i Storlien! Kommer ju inte kunna skriva något under veckan, men ska ta massor med bilder, så när jag kommer hem blir det bilder. Men annars behöver ni inte oroa er över oss, vi kommer ha det bäst!

Emma kommer hit någon gång ikväll, men jag vet inte riktigt när än. Sen ska vi väl packa, lägga oss sent och släpa oss upp klockan fyra imorn. Kul!

Har inte tid att skriva nu egentligen, men här kommer som lovat en lite visning från förra årets resa till Storlien!
Enjoy



Jag och Emma, taggade på skidtur första dagen


Jag framför vår stuga




En del av utsikten från fjället nära stugan


Världens snyggaste bild på mig i cafét vid backen


Glada Emma visar upp en väldigt ful bild på mig!




Några bilder från den långa skidturen



JFR




jfr.se

Blir helt galen av hur snygga dessa är! Några av de många underbart snygga smyckena som jag hittade på JFR. Planerar på att kanske köpa korsörhänget och möjligtvis earcuffen och ett halsband. Just det, jag skulle spara ... Jaja, dessa godbitar kan mycket väl äta mina pengar, men jag får väl se hur det blir!

Piece by Piece




Vit tranparent oversize skjorta från Gina och höga grå jeans från Cheap Monday

Shoo där i stugan! Har inget plugg idag, vilket är grymt skönt, men ska packa och träna inför intagningsprovet till Viktor Rydberg. Hoppas det går bra. Men vi hörs!

Nothing But A Fools Game





Vit bastopp och sjal från HM, klocka från Ice Watch och nya favvojeansen från Dr Denim

Hoppas ni har haft en bra dag! Har inte mycket tid att skriva nu, har en uppsats att skriva, woooho! Men bjuder på dessa två nu iallafall! Hörs antaglien ikväll istället.


You Are The Sweetest Thing




Kofta Peak Performance och jeans Dr Denim

Är nu hemma efter en kort och väldigt skön skoldag. Solen lyser, det är kallt som i en frys och jag är glad, typ? Hur som helst så ska jag ta och fika, sen jaga skridskor och ta fram läsk och chips. Ska ju på dans senare, och efter den ska alla stanna kvar och titta på Chorus Line, eftersom vi ska göra en koreografi till en av låtarna där! Kommer bli askul, och självklart ska vi tjocka! Haha, nej men det kommer bli grymt iallafall. Kommer nog hem ganska sent ikväll och då ska man duscha och fixa sig, så trött är man nog imorn, men det är det värt!

It's A Jeans Thing




Grå jeans från Cheap Monday för 400 kr som jag fick överta av mami. Dock lite
för stora för min smak, men jag gillar den höga midjan och den diskreta grå färgen.
Blir snyggt till ett flätat skärp och en oversize tröja i stickat eller transparent.


Ett par svarta jeansleggins från Dr Denim köpta på U-turn. Väldigt tajta, och passar till
typ allt. Blev mina för 399 kr.


Mina nya sweethearts från Never Denim. Hög midja, sliten ljusblå färg och fransiga kanter.
Köpta på BikBok för 299 kr.

Lite uppdatering om mina senaste fynd. Är supernöjd med dem, och nu blir det snart vår- och sommarkläder! Blir nog relativt lätt att hålla sig tills dess, men plånboken hålls ändå i ett fast grepp haha. Men nu blir det en powerwalk ut i kalluften och sen en kopp te. Ha det bra folket

Cry Me A River




Emma i Storlien förra året

Tjeenare! Har en väldigt oplanerad helg framför mig, så det ser ut som om den mest kommer ägnas åt familj, träning och en del plugg. Inte helt felt det heller förstås, efter helger då man har haft fullt upp! Om en vecka bär det av mot Storlien med familjen och Emma, och då blir det en härlig vecka i fjällen med backar, turer, öppen brasa, fika och tevligheter. Så jag längtar som en tok just nu efter att få komma upp dit och andas lite kan man säga, haha. Vi åker på lördagen, så när jag kommer hem på fredag så tänkte jag ordna en bildbomb med bilderna från förra året. Längtaaaar!
 

Only Begun




Jag i Kungsberget för ett år sen med klassen. Hehe, liten liten. Hade mina gamla
skidkläder då, nu är det nytt! Bild av Erika Holte


Hejsan fina läsare! Hoppas ni har haft en toppendag och nu kanske varvar ner hemma? Hm, jag vet inte vad jag gör just nu iallafall. Kom hem för ungefär en halv timme sen, och har sen renskrivit krönikan på datorn och skickat in den. Så nu blir min svenskalärare glad iallfall.

Ska snart prova lite skidor och plocka fram underställ, fleecen och skidkläderna, för imorn bär det av mot Romme med skolan! Übermysigt ska det bli såklart! Slipper ödsla tid på att fixa sig på morgonen, vilket ofta är väldigt skönt. Dock ska det bli väldigt kallt imorn, så vi kanske mest sitter i toppstuga, fikar och snackar skit. Men nejnej, såklart ska vi röja backarna också haha. Eller ramla i dem, är nog ett bättre ord. Hursomhelst kommer morgondagen bli grym med mina underbara vänner!

Vad det gäller bilder, så vill jag inget hellre än att fota, men det känns som en för stor risk att ta med systemkameran till backen, så det blir nog en del Facebookbild-stölder.

Struck Down by You




Randig oversize flanellskjorta från HM och höga jeans från Crockers. I ansiktet blev det bara
lite mascara och fuktkräm

Hallå folket! Kallaste dagen på länge det här. Vaknade halv åtta, och blev så arg att frukosten svävade i livsfara, inte ett dugg trevligt att vakna till -20 grader! Hur som helst är jag glad nu iallafall och ska ta och äta lite mellis och mysa innan träningen ikväll. Ska även lägga upp en bild på shortsen jag köpte, men det blir nog lite senare. Peace out.

What About Us





Tjeenixen folket! Är nu hemma efter träningen och har pluggat lite, mitt liv nuförtiden? Nej, men snart bli det mat, nudelwok som ska bli grymt gott, och sen lite lonelytime tror jag!

Jag köpte ju ett par höga ljusa jeansshorts på BikBok i veckan. Har ju min lilla "lista" på vad som ska inhandlas till våren/sommaren, och de där shortsen har ingått i varenda outfit som jag har utformat i huvudet. Så jag blev grymt glad över att jag hittade dem. Idag efter träningen hittade jag även oversizelinnen med brottarrygg på HM, och ett svart och vitt sånt kanske inhandlas. Dock så kommer jag nog sy om dem lite, men jag köper ändå största storleken!

A Lot of White





Godmorgon på er! Har nyss varit ute och fotat lite i trädgården, som ni ser här ovan. Inga proffsbilder direkt, men jag ville mest visa hur mycket snö det har kommit, igen! Nej, jag vill ännu inte ha barmark och 10+, men det här är väl ändå att ta i? Lite snö får gärna finnas kvar, men inte 1 meter. Haha, är på lite smått dåligt humör som ni märker, men solskenet gör mig ändå lite gladare!

Nu ska jag ta tag i dagens plugg, tänkte jag ... Senare ikväll ska vi iväg till några av mammas och pappas vänner, och det ska bli riktigt trevligt faktiskt för det var så länge sen jag träffade dem. Have a nice saturday people

Free for Today




Bild på mig och Oskar från London i höstas

Nämen tjeenare! Har varit ledig idag, hehe, på grund av all snö! Det började med att Emma ringde mig klockan sju imorse och sa att alla bussarna är inställda, så först tänkte vi gå till skolan, men sen läste vi på schoolsoft att de som hade svårt att ta sig till skolan inte behövde, så det avgjorde dagen för oss! Så vi gick hem till Emma, gjorde en kopp te, pluggade lite och myste. Jag åkte iallafall hem för några timmar sen, eller gick, så nu sitter jag i mörkret och ska snart göra en stor varm kopp te! Liite beroende möjligtvis .. ?

Finally Able to Breath Again





Hallå alla söta. Nu sitter jag här och varvar ned med några avsnitt Vänner, som vanligt! Det har varit en lång dag, men långt nationellt prov, sen skola, sen plugg innan träningen på kvällen. Så nu blir det kakor med mjölk, haha. Mumsigt värre alltså!

Reach for the Sky





Nu ska jag snart gömma mig under täcket, trött som jag är (som vanligt!). Imorn är det ett stort nationellt prov i svenska som sagt, och magen börjar veerkligen märka av det kan jag säga. Men mat ska det nog inte bli för lite av. Tar nog med mig mackor, dricka, ett helt digestivepacket och ett vindruvspacket. Så går det inte bra kan jag ju alltid sitta och äta. Nej men jag hoppas verkligen på imorn, och gör mitt bästa. Så ett stort lycka till till Sveriges alla nior imorn!


Step Up




Enkelt med höga svarta jeans från Crockers, vitt baslinne från HM och en militärgrön oversize kofta från
London. Klocka från Ice Watch


Har helt slutat med puder och foundation, utan varje dag applicerar jag Daily Moisture Cream sensitve touch
från Lumene i ansiktet (rekommenderar starkt!) och lite mascara på fransarna. Håret var utsläppt tidigare, men
det är så skönt att sätta upp det hemma


Är hemma från skolan, har ätit lite och ska nu ta det lilla lugna innan jag ska till ledarutbildningen ikväll. Imorn väntar det andra nationella provet i svenska: uppsats! Ska sitta i 2 timmar och 40 minuter, sen blir det lunch och efter två ytterligare lektioner slutar vi. Ska bunkra upp rejält med mat tills provet såklart, hehe.

Lägger upp en dålig outfit bild här över, men kan lova att de blir bättre senare. När våren kommer (snälla kom nu!) är det ljusare längre och då får bilderna bättre kvalitet, så det är bara att vänta! Peace out.


As Time Goes By





Äntligen första nationella provet i svenska avklarat! Bara 13 na.prov kvar nu då! Wiiie ... Haha, nej men det känns grymt att det första är gjort iallafall! Är nu hemma och ska ta tag i dagens plugg innan jag duschar, ser på TV och lägger mig. Ber verkligen om ursäkt om min väldigt dåliga bild-uppdatering, men jag kommer hem sent på dagarna och ser så vintertrött ut att jag snarare gör er en tjänst att inte lägga upp bilder, hehe. Nej, men jag ska skärpa mig och fota mer! Det blir ju trots allt roligare och mer personligt. Take care people.


First day Monday





Wiho! Grundskolans sista historiaprov avklarades idag, så nu känns det jätteskönt! Nu väntar nationella proven i svenska imorn och på torsdag, men det ska nog gå. Jag kom hem för ungefär 50 minuter sen, och jag har ätit lite, och nu blir det ett långt bad till Vänner! Senare ikväll blir det träning, så jag laddar inför det nu, hehe. Sköt om er!

Weekend





Har haft en helt underbar helg!
En liten resumé är:

Lördag:

-Var på ledarinvigning
-Var hos brorsan och hans tjej, och vi kollade på filmer, åt god mat, godis, chips, pratade en massa och slappnade av!

Söndag:

-Åt en härlig frukost i solskenet och hade trevligt.
-Vi åkte till ett hus i Vallentuna som de tänker buda på, och tittade lite där.
-Åt en god lunch på ett café/restaurang.
-Dansade 75 minuters balett. Väldigt jobbigt men ett härligt träningspass.
-Vi åt en tjock fika innan jag tog bussen hem!

Så nu har jag pluggat, duschat och sett några avsnitt av Vänner, så jag stupar nog i säng snart, om jag ska kunna få någon sömn till imorn.
Kram

Sweet Saturday





Nu har jag packat och gjort mig iordning, och nu blir det en halvtimmes plugg innan det bär av mot kyrkan för ledarinvigning för de äldre ledarna, och sen myskväll och övernattning hos bror och hans tjej! Oj vad vi ska ha kul säger jag bara! Massor med godis, chips, skratt, prat och film! Älskar att vara med dem! Men nu måste jag sätta igång med att plugga till historian tyvärr ... och förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp! Ha det bäst!

My World


Hejsan allesammans! Har precis avslutat dagens plugg, och sitter nu här och fördriver tiden framför datorn. Jag har ett svagt minne av att jag sa till mig själv att idag skulle jag inte sitta så mycket framför datorn. Jo, det gick ju bra. Haha, nej men snart ska jag faktiskt stänga här och ta hand om mig själv lite. En dusch med peeling och hårtvätt står på schemat, så det ska bli jätteskönt! Have a great time.



Everything We Stand For






Hejsan människor. Är hemma just nu efter en mycket lång dag, och snart blir det middag och sen bussen till kyrkan för ledarutbildningen. Ska bli jättetrevligt att träffa folket igen. Efter det blir det en dusch och något att äta hemma innan jag hoppar i säng. Är så sjukt trött! Jaja, vi hörs!
Kram

RSS 2.0