On The Bus

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle skriva under lägret, men nu har jag lärt mig hur man bloggar från iphone haha, så några inlägg kan det bli! Nu sitter vi iallafall på bussen till Karlberg och stämningen är hööög!! Helgen kommer helt klart bli grym, så nu kööör vi!!!

Karlberg



Nu åker jag alldeles snart med mina fina vänner till Karlberg för att vara där över helgen och gå ledarutbildningen. Ska bli jättehärligt, kul också att träffa min kusin som jag inte sett på länge! Stannade en kortis i centrum och köpte de plagg som jag beskrev för er igår, blir supersnyggt till sommaren!

Måste fortsätta packa nu, men ha en underbar helg så hörs vi på söndag!
Kram



Snabb update!



Slänger in ett snabbt inlägg nu för jag har en del att göra och tänkte försöka gå och lägga mig ganska tidigt eftersom jag är så trött (som vanligt) och eftersom dagen imorn blir ganska hetsig. Imorn åker vi nämligen till Karlberg på ledarläger över helgen, och innan dess ska jag till skolan, handla lite i centrum och äta och packa det sista!

Hittade två plagg på HM idag som jag lade undan till imorn! En topp i chiffongliknande material där mycket av den övre delen var virkad och en söt jumpsuit med ett härligt mönster i färgerna svart, vitt och orange som blir perfekt till både fest och att resa i till sommaren! 

Lyckades även knipa en den vita toppen som jag visade i ett tidigare inlägg från Concious collection i min storlek från skyltfönstret! Har bokat den, så de ringer när den tas ner. Den tog ju slut i min storlek på en gång, så nu är jag verkligen glad haha! Nej, nu måste jag dra folket! Ha det bäst!
Kramen


Den här fina är nu bokad av mig och tas hem någon gång
nästa vecka antagligen!






Fatigué




Oj vad jag är trött! Nu har jag ätit och duschat efter vår konsert i danderyd. Nu blir det sängen, håller på att somna nu framför datorn känner jag. Som tur är så har jag lite sovmorgon imorn, så jag kan ta igen mig lite efter den här galet fullspäckade dagen!

Gjorde några inköp iallafall! Ett ytterligare vitt oversizelinne från Bikbok (nu har jag två vita, så nu är jag nöjd!), och en kort blus/linne med spetskanter också därifrån som jag nästan bestämt mig för att behålla! Sen inhandlades också tre stycken sjukt coola ringar, två från Bikbok och en från Gina. Visar er sen, men nu måste jag sova! Kramar påer♥


Nightey nightey



Nu blir det snart att krypa ner i sängen, är så fruktansvärt trött! Men jag måste ta fram kläder som jag ska ha på vårkonserten imorn, för jag kanske inte kommer hem innan. Imorn blir det först skola, sen antagligen centrum för några inköp, sen in till Anna för att träna, vårkonsert i Danderyd och sen hem. Underbar dag, men fullspäckad! Så därför borde jag verkligen gå och lägga mig nu, så jag får väl snabba på med kläderna. Sovgott!
Kram





Concious collection - höga, vita shorts



Hallå! Är hemma tidigt idag, för Anna skulle på föreläsning, så vi kör en halv timme imorn innan konserten istället så får jag ta bussen till Danderyds gymnasium. Så jag passade på att istället springa in på HM i Täby centrum för att se om jag möjligen kunde hitta det höga vita shortsen från Concious collection som jag har drömt om ett tag nu! Hittade bara ett par 38:or, och först tänkte jag att de aldrig skulle sitta bra eftersom jag har storlek 34 eller 36 i shorts, men det satt som en smäck praktiskt taget! Lite lösa i midjan, men det ser man inte. Är verkligen så nöjd, mina gamla är för små, så de här blir perfekta till sommarens alla äventyr haha! Och ja, jag SKA ta och fota allt nytt nu alldeles snart, ska bara klämma in det i mitt schema. Men jag bjuder på en bild från internet istället:




De ser ganska oformliga ut på bilden, men när man viker upp byxbenen lite och väl sätter
dem på sig sitter de perfekt! Är så glad över att jag lyckades knipa de sista 38:orna!


Sista lovdagen




Hejsan! Hoppas ni har haft en jättefin dag. Jag har varit tvungen att ha en riktig pluggdag idag, fast ute i solen såklart! Men det har gått framåt iallfall, SO-uppsatsen färdigskriven, svenskaboken utläst plus provplugg. Nu blir det en kopp te innan jag läser igenom uppsatsen en sista gång och skickar in den, så skööönt!

Jag kommer tyvärr inte har särskilt mycket tid att blogga i veckan. Imorn blir det lång dag i skolan, sen hem till Anna för att träna och äta middag, på onsdag skola och vårkonsert på kvällen, på torsdag skola, tandläkare, dans och att packa för helgen och på fredag skola och sen åka på ledarläger! Hektisk vecka, men några inlägg ska jag allt få till, och efter den här veckan blir det lite mer som vanligt igen. Men ha det bäst så hörs vi sen!
Kram


Ha en bra kväll!




Nu åker jag med familjen och firar påskdagen med släkten. Kör på min jumpsuit i svart jeans som jag beställde hem från HM förra året. Till det markerade ögon, korsörhänge från JFR, stelt armband och gladiatorsandaler. Ska nog ta och köpa en webbkamera ... blir mycket lättare att ta bilder innan man drar någonstans. Aja, bilder kommer sen, ha det bäst! Kram


Items by Johanna




Hm, är jag möjligen världsbäst på att hitta saker som kan äta mina pengar? Jag undrar, för den här våren hittar jag bara mer och mer som skulle se så fint ut i garderoben! Men de här två örhängena från Items by Johanna! Så sjukt snygga och coola till olika sommaroutfits. Apropå sommaroufits, så ska jag visa er inköpen som har gjorts så snart som möjligt!




Okej, jag vet att det här bara är ett örhänge, men det andra kunde inte laddas upp! Men det är ett stort, vitt fjäderörhänge. Det blå blir ursnyggt till fester att matcha till något enkelt vitt eller svart fodral, men även till färgklickar. Och det vita är snygg till vardags som till fest och kan liva upp en hel outfit. Ge mig ge mig ge mig!


Blommigt




Hejsan! Nu har gästerna gått hem och inte mycket mer händer ikväll förutom att jag ska hoppa in i duschen och gosa ner mig i soffan framför Juno som går ikväll. Verkar som en riktigt mysig film, så den blir perfekt nu! Klädde mig enkelt och somrigt ikväll, barbent för första gången i år! Håret var det inte mycket att göra åt, så det fick bli en knut. Ha en bra kväll! Kram



Kjol och linne  -  HM, bustier  -  Bikbok


Concious collection - I can't get enough of you!



Ååååh jag dör! HM:s senaste kollektion är mer än vad mitt shoppinghjärta klarar av! Jag har ju redan den virkade västen och de söta spetsshorsten, men dessa små teasers här nedanför gör mig galen alltså! Hm, den cremefärgade verkar inte finnas att beställa på hemsidan, men jag överväger starkt att klicka hem den andra! Just det, mitt kort kan inte beställa grejer från internet eftersom jag inte är 18 än ... pappa ... ?




Lördag 23/4




Godmorgon fina läsare! Glad påsk på er och hoppas att ni får en grym påskhelg! Jag sitter och tragglar med min SO-uppsats, och senare lite matteplugg, men efter det blir det nog att sola på altanen innan några gäster kommer ikväll! Nu är det väl back to work för mig, men vi hörs senare idag!
Kramen





Hemma igen




Hej på er! Hoppas ni har haft en underbar dag, som jag. Alltså kan det bli bättre? Promenad på Djurgården i sol och värme med vacker natur och god mat! Bäst, bäst, bäst is the word. Nu blir det snart middag och en lugn kväll framför TV:n antagligen. Slänger in några bilder från dagen här, ha det bäst!
Kram






Långfredag + familjefirande = ♥



Godmorgon! Idag inleder jag påsken mer på riktigt med en långpromenad och fika på Djurgården med familjen. Plus firande av min födelsedag! Har fått jättefina och användbara presenter, tack så mycket allihopa!

Vi åker om ungefär en timme och kommer hem först senare i eftermiddag, så nu måste jag fixa mig färdigt och ni får ha en grym långfredag allihopa! Kramen



Ännu en oemotståndlig bild på oss igår!




You Made My Day




Har haft en fantastiskt fin födelsedag idag med tjejerna och en liten del av släkten! Lunch på en Asiatisk restaurangs uteservering, promenad i Gamla stan och fika där. Och allt detta i solsken! Imorn är min födelsedag nummer två kan man säga, haha! Mer klassisk med uppvaktning på sängen med presenter och saft, stor familjefrukost och mys hela dagen. Bjuder på bilder från dagen här:



Emma på "Pong"! Haha, garvar ihjäl mig!


Jag och min fina vän Alma. Den ena med ett finare leende än den andra, hehe ...


Stockholms snyggaste turister!


Ni gör mitt liv så mycket bättre!


SNYGGAST I STAN! Håll hårt i pojkvännerna tjejer, för ingen går säker där vi drar fram!


På fiket. Söta som vanligt!


Min dag i bilder! Nu taggar vi för nästa dag, peace out♥


Off to the City



Nu drar jag in till stan för en heldag med tjejerna! Kör på enkel och bekväm outfit för dagen. Ha det grymt så hörs vi! Kram



Jeans  Dr Denim, linne  Gina, jacka  Cockers, brillor Wayfarers och svarta låga Converse


It's My B-day



Godmorgon folket! Är på toppenhumör, såklart eftersom jag fyller år idag! Ska börja göra mig iordning nu, för vid elva blir det stan med mina finaste vänner med lunch, fika och mer. Kommer väl hem runt fem tror jag, och vid sex kommer delar av släkten för att fika! Kommer att bli en superdag, är ju astaggad, haha! Kameran hänger med, och kanske dyker något upp innan jag drar. Ha en grym dag, kram



Även fast du inte finns här längre, ska du veta att jag kommer att tänka på dig hela dagen. Du finns alltid
i mina tankar och där kommer du att stanna♥


Massor att göra ...




Hallå! Kom hem från ledarutbildningen för en timme sen, och har ätit middag och slappat lite. Nu är det back to work kan man säga! Eftersom det är min födelsedag imorn ska jag dra med bästisarna på heldag (typ) i stan! Lunch, prommis och fika är det tänkt. Ska bli underbart! Men jag måste försöka hitta en bra restaurang med fin uteservering som vi kan äta på, vilket är lättare sagt än gjort. Möjligen någon läsare som kan tipsa om någon? Det ska iallafall inte bli Donken, haha. Sen ska jag duscha och tvätta håret och kanske måla naglarna plus en del andra grejer. Usch, klockan är tjugo över nio, och jag vill helst av allt slänga mig i soffan och kolla på TV, men nej, ska man ha en rolig födelsedag så ska man! Då kör vi på det, önska mig lycka till!



Det här ser ju inte helt fel ut! Synd bara att jag inte har någon aning om
var den ligger eftersom den är från weheartit.




Snart fika med tjejerna!




Hej! Jag ska ta en buss till centrum om 30 minuter och sen blir det mysig fika med vänner innan ledarutbildningen som håller på ett par timmar. Har haft en jättefin dag med mormor och sen gjordes två inköp i centrum innan jag åkte hem. En söt spetsbustier från Bikbok som verkligen behövs till sommaren och ännu ett fynd från Concious collection - ett par söta spetsshorts! Nu kan sommaren verkligen komma folket! Vi hörs ikväll, kram 



Cool är mitt mellannamn, hehe. Jeans - Gina, linne - HM, jacka - Crockers, brillor - Wayfarers från Prestige
och vita höga Converse


Au Revoir




Hej bloggen! Nu åker jag till min lilla mormor för att fika och ha lite ensamtid med henne. Ska bli jättetrevligt! Sen blir det möjligen en del inköp, hemfärd och sen en fika med två fina vänner innan utbildningen ikväll! Kör på en enkel klädsel med ljusa jeans, vitt linne, jeansjacka. Håret fick bli en nödlösning med en hög knut och till det tar jag mina Wayfarers och vita converse. Sommaren är här people! Nästan iallfall!



Why be Happy With the Moon if You Can Have the Stars




Hallååå i stugan! Nu sitter jag hemma och är lite sådär småseg som vanligt! Har haft en jätteskön dag iallfall. Först lite, lite plugg. Sen solade jag i bikini på altanen med ett glas cider och lyssnade på musik i några timmar innan det blev centrum med Emma från konfan! Jättetrevligt, och jag la undan några saker som jag kanske köper imorn! Nu blir det fortsatt lugn kväll tror jag. Ha det fint, kram



Bild från i lördags! Trevlig kväll med fina tjejer!


Mardi




Godmorgon söta läsare! Har precis ätit frukost och har nu tagit med datorn ut på verandan i solen. Det är så varmt och vindstilla och det enda man hör är fågelkvitter! Hörde jag sommarlov?

Nu blir det teknik ett tag, men senare i eftermiddag ska jag möta upp en vän från konfan i Täby centrum för
shopping och trevligheter! Är på riktigt bra humör nu, älskar det! Ha en superdag, kram



Bjuder på en bild från Annas balkong igår! Haha, här kan man snacka om att tjocka järnet!


Aaaj min mage!



Haha den här dagen har varit så stört skön! Jag mötte upp Anna i Mörby, och först tänkte vi fika på ett av fiken där, men eftersom alla var inne och det var hur mycket folk som helst så bestämde vi oss för att köpa mat på Hemköp och dra hem till henne istället. Så vi köpte två 1,5 liters läsk, kakor, pepparkakor, två chipspåsar, godis och salta pinnar och satte oss på hennes balkong i solskenet och satt där och åt och snackade i flera timmar. Där kan man tala om en lyckad dag! Helt vindstilla och supervarmt. Men nu har jag så sjukt ont i magen så att jag bara vill dö! Har inte stoppat i mig något vettigt idag förutom frukosten och nu kan jag inte få ner någonting efter allt chips och godis haha! Men jag hade hur som helst en underbar dag med Anna, och så mycket träning blev det ju inte direkt!

Nu är jag iallafall hemma. Håret har blivit en hög bulle mitt på huvudet, sminket ska tvättas bort och en dusch blir väldigt bra just nu tror jag! Sen är jag tyvärr tvungen att ta tag i lite plugg, men det blir väldigt lite, haha. Sen så har jag fått mitt snygga örhänge från Items by Johanna också! Det är så fint, visar det senare i veckan! Ha en bra kväll, kram



Vit T-shirt från HM, jeans gamla från Gina, pilot-brillor från HM och svarta låga converse


Godmorgon!




Good morning sunshines! Solen skiner vilket gör mig grymt glad, och nu blir det av till Mörby för att träffa Anna och fika och träna! Kör på enkel klädsel, Vit t-shirt, blåjeans och hög hästsvans. Tog bort det gula nagellacket och byter ut mina älskade wayfarers till pilot för dagen! Svarta låga converse till det. Ha det grymt, kram





Dags för påsklov!




Nu börjar äntligen påsklovsveckan, så himla skönt att slippa skolan ett tag och bara träffa vänner och familj! Den här dagen har jag bara njutit av solen hemma och tränat, men imorn blir det fika och träning med fina Anna. Det blir fika i Mörby runt 12 och sen hem till henne för några timmars dansträning, har missat så mycket av streeten att vi behöver repetera massor! Uppdaterar imorn innan jag åker hursomhelst. Dåligt på bildfronten nu förtiden, jag vet! Ska bättra mig, det blir ju som sagt mycket roligare då. Ha det bäst, kram





 

Ordinary Sunday



Godmorgon! Nu har jag ätit frukost och gjort mig iordning och nu står två timmars uppsats på schemat. Wiiee! Aja, inget att göra åt det tyvärr! Sen blir det träning och mys. Orkar inte med så mycket mer idag, utan det blir nog att njuta av solen i eftermiddag! Ha en grym söndag! Kram



Söta Amanda igår


Ha en fin lördagskväll!



Har precis duschat och tvättat håret, och efter en kopp te så drar jag för att ha en grym lördag! Kör på en vanlig, vårig outfit med blå stentvättade jeans, vit T-shirt över en blå bustier och matchar det med varmt gula naglar. Håret blir nog hästsvans eller knut, orkar inte göra så mycket åt det! Men ha en superfin lördag nu, kram





Healed and Complete




Hejsan! Har haft en underbar dag i det fina vädret och inlett påsklovet på bästa tänkbara sätt. Först skola till tre, efter det åkte jag och Alma in till Gamla stan och gick runt lite där innan vi satte oss på ett utefik och pratade om allt mellan himmel och jord. Utefiket hade en jättefin och mysig innergård mitt bland de vackra husen och lite avsides från allt folk, så det var lugnt och skönt och jättemysigt! På vägen hem blev det ett kort stopp vid Sergel för lite kikande i affärer, och väl hemma en stoor middag och bara lite familjemys innan jag nu går och lägger mig. Känns lite skumt att gå och lägga sig nu, eller att ens vara hemma första påsklovsdagen, men jag var så fruktansvärt trött, så jag sparar på mig till imorgonkväll!

Jag skulle egentligen lägga upp bilder från dagen, men Alma har inte lagt upp dem från sin iphone på Facebook än, så jag får vänta! Men ha en grym fredagskväll people, kram



Even when everything's dead and cold, something always manages to break throught the surface and give your world it's colours back


Across Boarders



Nu kryper jag snart ner i sängen efter en riktigt hetsig dag, men trots det är jag på riktigt bra humör. Fyndade lite från Concious Collection och har haft en grym dag och kväll i allmänhet! Visar plagget imorn, sovgott!



Beskriver mina känslor just nu. Gemenskap


I'm Shooting For The Stars



Godnatt alla! Är trött som satan så nu kryper jag ner under täcket och försöker sova många timmar så att jag är pigg imorn. Min torsdag är nämligen fullspäckad. Först skola med både svenska- och fysikprov, slutar klockan fyra. Då blir det in till Täby centrum för att möjligen göra några inköp, sen till solariet för att träffa Rebecca. Hehe hon ska sola och jag ska snacka, perfect match! Sen drar vi till dansen och tränar typ en timme, och efter det blir det antagligen ledarträff som slutar ungefär nio. Min torsdag folket, fullspäckad var ordet! Vi hörs, kram



I fredags, jag och Emmsan. Underbar tjej!


Put Something Coloured in It







Oversizelinne Gina 129:-   Bustier Gina 59:-  Fjäderörhängen HM 49:-

Hallå! Är hemma nu sedan ett par timmar tillbaka och ska nu äta lite med mami och tvångsplugga svenska. Har iallfall dagens köp att pigga upp mig med! Hittade ett fint oversizelinne på Gina med jättesnygg rygg för bara 129kr. Lite överraskande faktiskt, brukar inte hitta så mycket grejer på Gina längre. Jag köpte den iallafall i XL så att ryggen blir riktigt stor, hehe. Sen blev det en cool bustier i en härlig blå färg som halkade med ner i påsen. Perfekt att färga en vanlig outfit, snygg under på oversizelinnen och under en transparent T-shirt. Örhängena är de som jag köpte igår, helnöjd! Så, här är början på min vårshopping, och ikväll blir det lite rensning av garderoben. Ut med vintern, in med vår och sommar! Ha det bäst, kram



Måndagkväll



Hej! Sitter här och myser lite innan jag ska gå och lägga mig. Är ganska trött, så det ska bli skönt med flera timmars sömn. Vi kör på det, och imorn blir det tre lektioner, idrottsdag och SO-prov. Slutar runt fyra, och sen blir det antingen direkt hem eller mellanstopp i centrum för några inköp till våren! Håller på att ta fram vår/sommarkläder i garderoben, underbart! Jag köpte ett par stora orange fjäderörhängen från HM för 50-lappen som blir en härlig färgklick till mängder av kläder, visar dem senare! Ha det bäst, kram



I brist på bilder, bjuder jag på den här. Sanna, Linnéa och jag för ett tag sen!


The Social Network



Nu sitter jag hemma och ska snart mysa med familjen framför The Social Network. Ska tydligen vara jättebra! Dagen har varit lugn eftersom jag mådde ganska dåligt på förmiddagen, så jag satsade på att vara hemma och vila istället!

Igår när jag kom hem från skolan blev det en dusch och ombyte till sköna kläder innan jag stack iväg till Mikaela för tjejkväll med en massa tjejer. Jättekul verkligen, måste göras om! Ha en grym lördagskväll



The Social Network


Finally I Have Time




Nuuu kommer det äntligen ett inlägg igen! Inte mycket har hänt dock, har varit i skolan idag och igår iallafall, och det gick faktiskt riktigt bra. Orkade mer än vad jag trodde, men hostan och den täppta näsan är tyvärr fortfarande ett problem. Igår hade jag en riktigt mysig eftermiddag med mami i stan hur som helst! Orkade inte åka hem eller vara med någon kompis efter skolan igår, så jag och mamma satte oss på Coffee House by George på Odenplan, ute! Riktiga vårklänslor, och det var så skönt att bara sitta där ett tag och koppla av. Sen gick vi runt lite i stan innan vi åkte hem. Idag var jag på dansen, men satt bredvid på grund av att jag inte är helt frisk än. Jättetråkigt! Grymt rolig koreografi, så jag dansade lite för mig själv där på golvet, hehe. Men nej, nu ska jag nog gå och duscha och sen krypa ner i sängen. Är så himla trött efter skolan idag, påverkas väl extra av förskylningen kan jag tro, så jag kör på tidiga kvällar och mycket sömn nu så gott det går! Ha en fin kväll



Har inga nya bilder, så jag bjuder på denna söta från arkivet, haha!




Fortfarande hemma




Nu är jag inne på min åttonde sjukdag. Jäkligt seg sak jag har åkt på, antagligen influensa tyvärr. Blir nog hemma imorn också, eftersom det här var min första dag utanför sängen och jag känner mig väldigt seg i kroppen. Har just ätit glass med maränger och choklassås, hehe. Vem sa att det var måndag idag? Tidigare har jag kollat runt lite på nätet kring det här med Idol eftersom jag planerar att söka i år! Waaah, vad är det jag ger mig in på egentligen? Don't know, men sjukt kul ska det bli! Har bland annat sökt igenom några alternativ till låtar och skrivit ut ansökningsblanketten, känns väldigt taggat, haha. Det är ju audition den 7 maj, så det gäller att börja träna nu!



weheartit


God morgon!



Godmorgon allihopa! Hmm, inte så roligt väder direkt, men snön smälter ju så det kan man vara glad åt. Jag är lite bättre idag, men fortfarande sjuk, så jag kryper ner i sängen nu och försöker ha så kul som möjligt ... ? Senare ska jag ta en riktigt ordentlig dusch och hårtvätt för att fräscha upp mig, och kvällen blir med familjen. Mina planer med vänner blir tyvärr inte av, och hela helgen kommer att tillbringas hemma för att försöka bli frisk så snabbt som möjligt. Jag hatar verkligen att vara sjuk!  Inga bilder idag heller folket, men tro mig, det är bäst! Hoppas ni har en grym helg iallafall!
Kram



Sämst



Oj, jag är nog världsbäst på att uppdatera, men jag blev värre i onsdags, så nu sitter jag här med feber, huvudvärk, hosta och snuva. Trevligt!! Hm, men jag har iallafall satt mig med täcke, kudde, datorn, halstabletterna och bok och TV i soffan, så här lär jag stanna resten av dagen. Hoppas jag mår bättre ikväll, det suger att vara sjuk ju! Och när man har roliga planer för helgen också. Jaja, nu fortsätter jag med att tycka synd om mig själv här i ensamheten. Ha det grymt!






RSS 2.0